Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! A pároddal beszéltetek valaha arról hogy leborotváljátok a hajatokat teljesen?
Soha....nem tudom ennek mi az értelme de szerintem semmi..és ha a derekáig ér a haja biztosan megbánná szerintem nem jó ötlet..de ti tudjátok
17/L
20:40
Neki is van erre hajlama mint nekem, mindig is érdekelte ez a dolog, de még mi sem tudjuk
Ahogy gondoljátok ..csak ne bánjátok meg én a baránőmmel soha nem gondolkodtunk ilyenen de gondolom hogy ha ez mind a kettőtöknek tetszik akkor oké....
Előző voltam
21:50
Ezt a dolgot 4 hónapja tervezgetjük, mostanra pedig egyre jobban szeretnénk a hajnyírást és nagyon közeledünk a végső elhatározás felé!
12:36
Belemenni még "nem ment bele", de mint írtam, igen hosszú ideje erősen tervezgetjük a dolgot, remélhetőleg elhatározza magát arra hogy megtegyük! :) Mi több, pont tegnap beszéltünk arról, hogy könnyen lehet, már a hétvégén megtesszük a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!