Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell meghívni valakit ebédre, akivel régen barátságban voltatok és a főnököd volt és rég láttad és beszéltétek hogy találkoztok? Szeretném meghívni ebédre ide hozzánk. Hogyan illik?
Vicces, de erre nekem sincs bevált formulám. Általában kiagyalok valami olyan dolgot, amihez jól jön a tudása és a tapasztalata, és vizionálok a közös profitról. Ettől lelkesebbek leszünk, és néha még egy két cég is megalapul :)
Üdv
Szia Cica, úgy látom eltévedtél.
Ez a Szerelem, szex kategória, a barátságot máshol keresd.
Miért pont ebédre hívnád? Ebédre inkább a rokonokat, közeli ismerősöket szokás hívni, egy rég nem látott barátnál lehet kezdetnek elég lenne egy cappucino valahol. Aztán ha már felvettétek a fonalat, bemutathatod neki a főzőtudományod.
Ui: ha esetleg vendéglátósok voltatok, akkor mehet egyből az ebéd, ahogy ez első mondta, szigorúan üzleti alapon. :)
Én is erről beszélek, te nő vagy, ő meg férfi, a barátságot pedig ne keverjük ide. :)
Én továbbra is azt nem értem, miért pont ebéd? Tudom, hogy azt mondják, egy férfit a hasán keresztül lehet megfogni, és végül is csak egy arasznyit tévednek, de akkor is.
Vagy be akarod mutatni a szüleidnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!