Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK, NŐK! Mit jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK, NŐK! Mit jelent nálatok (ha jelent egyáltalán valamit) ha dobáljátok a hajatokat egyik oldalról a másikra?

Figyelt kérdés

A benzinkúton most van egy csini lány köbö 4 szer voltam tankolni mióta ő van ott és most utolsó kettőnél mikor én kerültem a sorba a pénztárnál mindig dobta a haját, EZ JELENT VALAMIT?

Kösz

Peti voltam.

2012. máj. 20. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
csúszik a paróka
2012. máj. 20. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
belelóg a szemembe 32/N
2012. máj. 20. 11:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy piszkos a keze, és ezért nem túrja inkább.
2012. máj. 20. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:

2 oka lehet

1. bejössz neki

2. zavarta a haja xD

2012. máj. 20. 11:54
 5/7 anonim ***** válasza:

nálam semmit sem jelent nem hiszem hogy bárki is ugy próbálni flörtölni vkivel hogy a haját átteszi/dobja az egyik oldalról a másikra..

én akkor szokta ezt csinálni ha zavar hogy épp ott van ahol van..

2012. máj. 20. 12:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a hajdobálás közben párszor találkozik a tekintetetek, és mosolyog is rád, akkor ez egy erőltetett figyelemfelkeltés akar lenni az ő részéről.
2012. máj. 20. 12:08
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem arra gondolsz hogy tetszel neki, de ez nem biztos.. én speciel azért dobálom (ha dobálom ) , mert zavar, szeretek vele játszani/dobálni, stb.. :D
2013. márc. 1. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!