Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lófarkas lányok, mit szólnátok ha utcán valaki hátulról levágná a hajatokat?
Erről olvastam valamit nem is tudom hol talán Ausztriában vagy Auszráliában nagyon sok ilyen történik, és aztán eladják a levágott hajakat- így szereznek egy jó kis összeget.
Nekem ugyan nem hosszú a hajam, de ha ez történne akkor biztos, hogy nem élné túl az a valaki. Ritkán akadok ki, de ez lenne az amitől robbanék. Legfőképp azért, mert nekem nagyon nehezen tud megnőni nagyon hosszúra. És, ha egyszer elkezdem növeszteni akkor csak kitartás és türelem kell hozzá, hogy szép hosszú legyen. Na meg éveket kell rá várni(várnom). És jönne az a szemét levágná 1 perc alatt a lófarkas hajamat..Nem hagynám annyiban. Tudod mit? Inkább előszőr elintézném én saját magam, hiába vinném el a zsarukhoz szerintem még azok sem csinálnának semmit az ügy érdekében. Úgyhogy néha jobb a kezünkbe venni az irányítást némely esetben.;)
Kérdező: Te készülsz erre? Vagy veled történt meg ez?
pfuu hát nem is tudom, dührohamot kapnék, zokogva rohannék a roha.dék után és kik.aparnám a szemeit. :@@@@@@@@
na de az eddigi válaszokon jót nevettem xD :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!