Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lófarkas lányok, mit szólnátok ha utcán valaki hátulról levágná a hajatokat?
Figyelt kérdés
1 nyisszantással ahol össze van kötve lófarokba2011. máj. 1. 11:28
21/26 anonim válasza:
Utolsó:Épp ezért írtam azt, hogy hiába vinném el a zsarukhoz ha ők nem csinálnának semmit..Épp ezért, ha ilyen előfordul veletek(reméljük nem!) akkor vegyétek a saját kezetekbe az irányítást. Püföljétek a roh.adékot ahogy tudjátok, aztán a végén felejtsetek el mentőt hívni..!
22/26 A kérdező kommentje:
a csajok milyen harciasak, ha a hajukról van szó :D
2011. máj. 1. 19:34
24/26 anonim válasza:
beleszúrnám a fejébe a rohadt hajvágóját...de ez milyen már? :D utazol a héven és valaki hátulról levágja a hajadat:D
25/26 anonim válasza:
Én pasiként,ujjait egyesélvel széttörném,aqztán a kezeit szilánkosra,és beletaposnám a földbe,mert erre csak egy cig.. öööö norvég képes :(
26/26 anonim válasza:
előttem jól beszélsz, nem mindenki csinál ilyet.
Ha a kérdező esetleg elolvassa:
Több szempontból is necces a dolog, egyrészt testi sértés, hiába nincsen idegsejt a hajunkban, a testünkhöz tartozik biológiailag és jogilag egyaránt.
További eljárások (testi sértésen kívül): Nyugalom megzavarása, biztonságérzettől való megfosztás és talán még az emberi méltóság megsértése jogcím is ráhúzható könnyedén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!