Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lófarkas lányok, mit szólnátok ha utcán valaki hátulról levágná a hajatokat?
Figyelt kérdés
1 nyisszantással ahol össze van kötve lófarokba2011. máj. 1. 11:28
11/26 A kérdező kommentje:
napietus: akkor hajvágóval, az tuti nem veszélyeztet, biztonságos
2011. máj. 1. 12:00
12/26 anonim válasza:
kérdező, veled baj van!
ez még viccnek is rossz...:S
az.annyát..-.-"
13/26 AVATAR282827 válasza:
Én konkrétan lófarkas pasi vagyok, 185cm 105kg és beleépíteném a betonba aki meg merné csinálni...
14/26 napietus válasza:
hajvágóval meg nem egy mozdulat...de úgy is vétség szerintem, még ha egyébként nem is sérül meg senki. más ruháját sem önthetem le festékkel, pl.
15/26 A kérdező kommentje:
Ha a ruháját öntöd le azzal anyagi kárt okozol, meg a bőrét veszélyezteted a vegyi anyaggal.
Amúgy van egy olyan sejtésem, hogy becsületsértés.
2011. máj. 1. 13:46
16/26 anonim válasza:
fú én olyat beb*nák neki hogy elterülne és aztán úgy leordítanám hogy megbánná hogy él!! :SS
17/26 anonim válasza:
kedves kérdező te egy hülye vagy,ha velem tennéd meg esküszöm előbb jól elvernélek aztán meg felhasítanám a bőröd aztán megsóznám.
18/26 napietus válasza:
itt is van anyagi kár is. pl egy frizurát megcsináltatni nem 2 Ft, nem beszélve a "nem anyagi" károkról, ilyen címen annyi kártérítési igényt ad be, amennyit nem szégyell...
19/26 A kérdező kommentje:
Ja lehet egy hajhosszabbítás díját kifizettetnék velem, de milyen címen? Mert ha valakinek a kezét vágod le, akkor az fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés.
2011. máj. 1. 15:04
20/26 anonim válasza:
Ezt azért megnézném, hogy bemegy az illető a rendőrségre és elpanaszolja, hogy "aljas módon hátulról levágták a haját." Ez rohadtul nem bűncselekmény, de még csak nem is szabálysértés. De még ha az is lenne, ha a töketlen rendőrök a betörőket és a rablógyilkosokat nem kapják el, mert szarnak az egészre, akkor majd pont egy hajvágóval fognak szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!