Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a párotok felajánlaná egy napra, hogy a rabszolgátok lenne, mit szólnátok hozzá?
Egyáltalán örülnétek neki? Meglepődnétek? Visszautasítanátok a dolgot, vagy kihasználnátok a helyzetet? :) És miket találnátok ki?
Kort (és nemet) is írjatok légyszi, köszi! :)
24/L
Én nem örülnék neki egyáltalán.
Én sem örülnék neki, ő szerintem annál jobban :)
28/n
Én örülnék neki, mert megérdemlek egy napi kényeztetést. Egész nap masszíroztatnám magam :)). Igazából olyasmire nem is vágyom, ami neki nem jó, úgyh ez nem rabszolgaság, hanem egy kalssz kényeztetős nap lenne.
20/L
hát először is egy rabszolgának nem lehet vagyona, szóval Einstand :D
egyébként nevetségesnek tartanám az ötletet.
29/n
Őszintén: Először elkerekedett szemekkel néznék rá, hátha azt mondja, hogy csak vicc volt. Aztán (ha ez nem történik meg), körberöhögöm. Miután feloldódott a röhögőgörcsöm, azt mondanám, hogy "Akkor menj aludni, és felejtsd el ezt a hülyeséget!" Hogy mért? Mert nekem férfi kell, nem rabszolga!
20L
a,férfiak,mért,szeretnek,a,nők,rabszolgája,lenni?
ezis,a,nőuralom,része?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!