Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan híresség akinek szó nélkül odaadnátok magatokat, ha felajánlaná?
Hát régebben tetszett nekem nagyon Tarkan, Meg Lauri Ylönen, Gabriel Byrne
de ha nem ismerem, nem adnám oda magam, hátha valójában bunkók és nagyképűek, sosem szednék szét egy családot, aztán meg elhajítana, mnit egy papírzsepit. szerintem az megalázó egy nőnek. A pasik igazából a titokzatos, visszafogottabb csajokra buknak, inkább ők fussanak utánunk, mnit mi a pasik után. :D
Még mikor kicsi voltam akkor nagyon tetszett nekem Dolph Lundgren, Sylvester Stallone, Christopher Lambert, kevin Costner, Antonio Banderas és még sorolhatnám :D
De az hogy melyiknek az ágyába bújnék be szó nélkül hát kiskoromban azon nem nagyon gondolkoztam, de most ha így belegondolok így semmilyen ismeretség nélkül egyiknek se, de ha járásról lenne szó akor bevállalnám Antonio Banderas-t és Kevin Costner-t :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!