Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan híresség akinek szó nélkül odaadnátok magatokat, ha felajánlaná?
Christian Bale, de csak ha nem lenne barátom. És azért elvárnám, hogy legalább két mondatot beszélgessünk előtte. Vagy, hogy bevallja, hogy mennyire belém van esve és kíván. :) :)
Szóval igazából, esélytelen a dolog, mert egyik kritérium se teljesül(ne).
Utolsó, egyetértek Gale Haroldot én is nagyon szeretem. Bár én a QAFban kedveltem meg, és az életben egyáltalán nem olyan állítólag pont az ellentéte... na mindegy.
Én szó nélkül , viszont nem odaadnám magam, hanem széttépném :)))) Elég sok híresség van, akire azért csorog a nyálam :D de most inkább nem írnám le, mert annyira bizarr, hogy nem vállalom még így név nélkül se most :))))
De van, persze.
senki, mivel nagyon szeretem a barátomat:) de ha nem lenne, akkor Lee Ryan (az egykori Blue-tag) Brad Pitt és Zac Efron is jöhetne:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!