Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha egyszer az anyutok azt mondaná hogy "holnapra kelle a szobád" merthogy ő ott akar lefeküdni valakivel? Odaadnátok a szobát?
Figyelt kérdés
mert pl az ő szobája kicsi meg az ágya is stb... ti odaadnátok neki a szobátokat?2010. okt. 1. 16:49
1/16 anonim válasza:
nem. ott én dugok bnőmmel, ne anyám a palijával: )
2/16 anonim válasza:
megmondanám, hogy sajnos apu már lefoglalta aznapra
3/16 anonim válasza:
Ha ad 10.000-t, hogy elmehessek kocsmaba meg bulizni aznap este, siman. ikszde
4/16 anonim válasza:
Fúúj, én biztos nem hagynám, hogy más szexeljen a szobámba, még ha anyám is az.:DD
5/16 anonim válasza:
Még ilyenek is vannak????
Hát milyen világban élünk már?
6/16 anonim válasza:
Az én ágyamban - rajtam kívül - ne b*sszon senki. Főleg ne a saját anyám. Undorító...
7/16 anonim válasza:
Elküldeném anyjába... vagyis nagyanyámba.
8/16 anonim válasza:
Nem. Az én szobámba csak én meg a barátom szexszelhet. Senki más a világon.
10/16 A kérdező kommentje:
én se engedném... csak ha jól megfizet érte XD akkor talán :/ de lehet hogy utána rémálmaim lennének xD
amúgy én is azon vagyok h a szobámba rajtam kívül nem dughat senki...O_O:D
2010. okt. 1. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!