Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja mindenki azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja mindenki azt, hogyha valakivel köszönő viszonyban van valaki abból lesz majd "valami"?

Figyelt kérdés

Szeptembertől a 10.osztályt másik iskolában kezdtem..

Sikerült összehaverkodnom pár emberrel.

Azoknak van egy srác haverjuk,aki nagy arc,humoros meg minden..

Aztán miközben kint voltunk az udvaron,ő meg mellettem ült.

Egyik illető mesélt egy vicces sztorit arról a csajról akit ismerek,és engem elkapott a röhögés,ami a végén már köhögésbe vágott át..:D

Hát ő rám nézett,aztán annyit mondott,hogy robituszin. XD

Azóta akárhányszor összefutunk a suliban,általában rám köszön,van mikor én köszönök rá,de leginkább ö szokott rám köszönni.Hogy miért,azt nm tudom.:D Csak vele vagyok ilyen köszönőviszonyban.

Ha épp valakivel vagyok mikor rám köszön,akkor megkérdezik,hogy ismered?Mondom nem,csak köszönőviszonyban vagyok vele.

Na ekkor,mindenki elkezdi mondogatni,hogy juj,ebből lesz valami.. Ami néha kicsit már nagyon zavar..

Igazából nem is tudtam melyik kategóriába tegyem a kérdést..

2011. okt. 21. 16:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
azért,mert gyerekek vagytok még.
2011. okt. 21. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!