Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha besikerülne a baba és nem szeretnétek megtartani, megszülnétek és odaadnátok valakinek, akinek nem lehet babája?
Egyértelmű, sokan várnak babára, sok embernek nem lehet.
De nagyon nehéz egy ilyen döntést meghozni. Iszonyatos nagy krízisben van az a lány, aki erre kényszerül.
Ha te vagy hasonló helyzetben tudok címet adni, akik segítenek.
Én nem adnám örökbe! Tudom, hogy ez önző dolog, de én nem tudnék abban a tudatban élni, hogy valaki más neveli az én gyermekemet:(
Ha már a szülés mellett döntenék, akkor megtennék minden lehetséges dolgot, ahhoz hogy rendes körülmények között fel tudjam nevelni!
De ez az én saját véleményem...és én is nagyon jól tudom h ez nagyon önző dolog, és nagyon tisztelem azokat az embereket akik képesek lemondani a gyermekükről olyan szülők javára akiknek ez nem adatik meg!!
Szerintem az lehet a dolog hátterében, hogy aki 9 hónapon át kihordta, az a szülés után talán le sem tudna mondani róla. Talán egyszerűbb neki elvetetni még az elején, mint amikor már ott vannak az anyai érzések.
A legtöbben még azt is szertnék lkerülni leányanyaként, hogy mások megtudják, hogy terhesek lettek. Amennyiben ezt már végigcsinálják, nem túl nagy valószínűséggel tudnák odaadni bárkinek is.
Sokszor előfordul anyákkal, akik a szülés előtt örökbe adnk a gyereküket, hogy mire eljön a szülés, visszatáncolnak.
Szerintem ez elég érthető.
Ha elveteted a babát az is előfordulhat,hogy többé nem lehet babád vagy komplikációk léphetnek fel a következő terhességkor.Én megtartanám a babát és megprobálnám felnevelni.
Én speciel örülnék neki ha lenne pocaklakóm.Sajnos betegség miatt nem nagyon lehet,megkell küzdenünk majd,hogy lehessen.
Szóval ha lehet maradjon a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!