Mivel göndörítitek a hajatokat? Hol szerzitek be hozzá az eszközöket?
Figyelt kérdés
A hajcsavaróról és hajsütőről hallottam. :) Ezeken kívül érdekelnének egyéb megoldások.2012. máj. 16. 18:49
1/5 anonim válasza:
Ha nem fésülöm ki mosás után, még vizesen teszek bele habot, és hagyom magától száradni, akkor göndör lesz. Ha megfésülöm és megszárítom, akkor kisimul. Csavarót még nem próbáltam.
2/5 anonim válasza:
Osztálytársam múltkor zoknira csavarta fel a haját. Természetesen tiszta zoknira. Fogta zoknik sima alapállapotba és felcsavarta rá a nedves haját, a végén pedig a zokni nyitott részét áthúzta a lábfejrésznél és gumót csinált az egészből. És így aludt, reggel kivette a hajából a zoknikat és kész is. Tök szép, hullámos haja lett és azt mondta, hogy nem is zavaró éjszaka.
Olyat is lehet csinálni tincsenként csigákba tekered fel a hajad és rögzíted hullámcsattal vagy szilikongumival. Reggel kibontod, az ujjaiddal megigazgatod a hajad és kész is. :D
3/5 A kérdező kommentje:
Okés, köszi szépen. :) Épp most csavartam én is zokniba, nem rég találtam rá a videóra. Nagyon jó ötlet, majd meglátjuk, hogy sikerül.
2012. máj. 16. 20:51
4/5 anonim válasza:
HAJSÜTŐVEL, BÁR AZ RONCSOLJA A HAJAT
5/5 anonim válasza:
Off: a zoknis videót elküldenétek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!