Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Otthon vágnám a hajam önnönmag...

Otthon vágnám a hajam önnönmagamnak. Milyen eszközöket kell beszereznem hogy ilyen hajam legyen mint a képen?

Figyelt kérdés

nehéz lesz de türeelmem és kézügyességem az van.két féle haj jöhet számításba. szerintetek melyiket egyszerűbb?

1: [link]

2: [link]

2010. dec. 3. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
1 ritkító és egy hajvágó ollót ez a 2 kb 25-30000ft.de nem hiszem h egyedül menni fog legalábbis hátul biztos nem
2010. dec. 3. 20:31
 2/11 anonim ***** válasza:
54%

30000?:D dehogyis.Egy minőségi fodrász olló(persze akad jobb is,de ezt sok fodrász ilyet használ)7000ft a ritkitóolló is ugyanennyi,de lehet még nyesőt kapni ami 700ft...szóval nem 30000.

Ja és jobb ha fodrászhoz mész,mert ezt így nem lehet elmagyarázni sajnos:)

2010. dec. 3. 20:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Ilyen hajat kerekített orrú színes gyerekollóval is lehet vágni, ebben semmi extra nincs :D De ha nem akarsz fodrászhoz menni, inkább kérd meg egy ismerősödet, mert hátul például nem fogod tudni magadnak megcsinálni a hajadat :D
2010. dec. 3. 22:47
 4/11 A kérdező kommentje:
és szerintetek melyik hajat egyszerűbb megcsinálni?az elsőt vagy a másodikat?
2010. dec. 4. 08:15
 5/11 anonim ***** válasza:
bocsika de igen is 30.000ft ha azt akarja hogy normálisan legyen levágja magának és egy 7000 ft-os nyesővel a büdös éltben nem hoz ki ilyen hajat! ha 7000 ftos ritkítót használ akkor meg hozzá se kezdjen mert mindegy ha a 100ft os ból vesz 100ft-ért
2010. dec. 4. 11:45
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Aki ért hozzá, az egy vadászkéssel is levágja. Teljesen elmebetegek vagytok. Én magamnak csináltam a frizurámat az itthon talált rozsdás kisollóval, és másnap a suliban mindenki el volt ájulva, hogy ugyan melyik fodrász csinált nekem ilyen hajat. Úgyhogy, ennyit a 30000 forintos sz*rokról... Ezeken a képeken meg egy tök egyszerű rövid haj van... ezen mit kell bonyolítani? Ti hol éltek, mondjátok már meg? Szerintetek ki a retek vesz félhavi fizetésért OLLÓT? Gondolkozzatok már!
2010. dec. 4. 12:59
 7/11 A kérdező kommentje:
az utolsó hozzászólónak különös köszönet a biztatásért
2010. dec. 4. 14:43
 8/11 A kérdező kommentje:
viszont még talán annyit fűznék hozzá hogy valószínűleg szerencsés, mert jó haja van, amihez nem szükséges sok eszköz és biztos sok frizura jól áll neki. ami a többit illeti egyetértek vele
2010. dec. 4. 14:46
 9/11 anonim ***** válasza:
69%

Én ilyet rengetegszer csináltam a volt pasimnak.

Úgy kell csinálni, hogy oldalt hajvágógéppel szeded le, úgy, hogy kb 2-2,5 centisre állítod.

Felül pedig kicsit hosszabbra hagyod, de azt én minig kézzel vágtam, úgy, hogy függőlegesen fogva a fésűt előszr beleessen kicsi a géppel levágot hosszabb hajból is, és oldalt ahhoz igazítva a fésűt ferdén fogva fokozatosan vágtam úgy, hogy felfelé kicsit hosszabb legyen. Egyszerre kb egy 2cm-es sávot lehet így levágni, szóval így haladtam léésről lépésre. A feje tetején pedig olyan kb 4 cm volt a leghosszabb, és az pont így nézett ki, mint a 2. képen. Az 1. is igazából hasonló, csak magasabbra van "felnyírva" és elöl is kicsit rövidebbre van hagyva (kb 1centivel), mint a fejtetőn.

2010. dec. 4. 18:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Ti tényleg nem vagytok észnél már elnézést.Fodrász agyok és 7000ft-os ollóval kezdtem tanuló koromban.Tudjátok ti hány vendégem volt akkor és van a mai napig?Még senki sem panaszkodott.

Ha valaki jól vág akkor jól csinálja olcsóbb ollóval is ha meg nem tud akkor vehet tőlem 50000ft-osat,akkor se tanulja meg.

Otthoni használatra meg nehogymár ilyen drágát vegyen.

Ja és a nyeső 700 nem 7000ehez mit szólsz?:D

Bocsi az offért.

2010. dec. 4. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!