Otthon vágnám a hajam önnönmagamnak. Milyen eszközöket kell beszereznem hogy ilyen hajam legyen mint a képen?
nehéz lesz de türeelmem és kézügyességem az van.két féle haj jöhet számításba. szerintetek melyiket egyszerűbb?
1: [link]
2: [link]
30000?:D dehogyis.Egy minőségi fodrász olló(persze akad jobb is,de ezt sok fodrász ilyet használ)7000ft a ritkitóolló is ugyanennyi,de lehet még nyesőt kapni ami 700ft...szóval nem 30000.
Ja és jobb ha fodrászhoz mész,mert ezt így nem lehet elmagyarázni sajnos:)
Én ilyet rengetegszer csináltam a volt pasimnak.
Úgy kell csinálni, hogy oldalt hajvágógéppel szeded le, úgy, hogy kb 2-2,5 centisre állítod.
Felül pedig kicsit hosszabbra hagyod, de azt én minig kézzel vágtam, úgy, hogy függőlegesen fogva a fésűt előszr beleessen kicsi a géppel levágot hosszabb hajból is, és oldalt ahhoz igazítva a fésűt ferdén fogva fokozatosan vágtam úgy, hogy felfelé kicsit hosszabb legyen. Egyszerre kb egy 2cm-es sávot lehet így levágni, szóval így haladtam léésről lépésre. A feje tetején pedig olyan kb 4 cm volt a leghosszabb, és az pont így nézett ki, mint a 2. képen. Az 1. is igazából hasonló, csak magasabbra van "felnyírva" és elöl is kicsit rövidebbre van hagyva (kb 1centivel), mint a fejtetőn.
Ti tényleg nem vagytok észnél már elnézést.Fodrász agyok és 7000ft-os ollóval kezdtem tanuló koromban.Tudjátok ti hány vendégem volt akkor és van a mai napig?Még senki sem panaszkodott.
Ha valaki jól vág akkor jól csinálja olcsóbb ollóval is ha meg nem tud akkor vehet tőlem 50000ft-osat,akkor se tanulja meg.
Otthoni használatra meg nehogymár ilyen drágát vegyen.
Ja és a nyeső 700 nem 7000ehez mit szólsz?:D
Bocsi az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!