Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Főleg a hosszabb hajúakra gondolok. Szeretitek, ha egy lány simogatja, borzolja, birizgálja a hajatokat, ha játszadozik vele? Milyen hatást vált ki? Izgató? 23N
hosszú hajam van.. fojton kiráz a hideg, de nem rossz, sőt:)
persze biztosan mindenkinek más, nekem amúgy vékonyszálú szőke hajam van, kefehajjal lehet valaki teljesen érzéketlen.
semmiképpen sem rossz, és ne felejtsd el néha már a tudat is sokat tud jelenteni, hogy foglalkoztok egy kicsit velünk.. szerintem a legtöbb leány ezt hajlamos elfelejteni
jah amugy hátközépig érő hajam van
előző voltam
Lányként kicsit beleszólok :P
barátomnak rövid haja van, de imádom túrni, amit ő nem mindig díjazza, mert általában utána úgy néz ki, mintha nem látott volna fésűt 1 hete :D, de ha már nem akar sehova menni, néha ő is kéri :). engem mondjuk nem vonzanak a hosszú hajú srácok, de egyik haveromnak mindenképp be akarom fonni a szőke haját, csak még nem sikerült rávenni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!