Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Ha a párotoknak ez lenne a vágya, levágnátok érte teljesen hajatokat?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy olyan barátnőd van aki azt szeretné, ha kopasz legyen a fejed mert neki ez jönne be, megtennéd érte?2012. júl. 15. 23:34
2/5 anonim válasza:
ha a párom akkor elvileg szeret és úgy ahogy vagyok, hosszú hajjal, ha kopasz kell neki akkor keressen azt.. én nem tenném meg .
3/5 anonim válasza:
SOHA. Imádom a hajam, azt tartom a legkülönlegesebbnek magamon. De mit számít az, hogy valaki lezbikus? Aki nem akarja levágatni az egy fiúért sem tenné meg.
4/5 anonim válasza:
Még hányszor teszed fel ezt a kérdést?
Még mindig nem vágtátok le a hajatokat?...
5/5 anonim válasza:
ha a parom,es ugy szeret ahogy vagyok alap,hogy.nem vagom le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!