Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Levágatnátok/befestenétek a hajatokat a pasitok kedvéért?
Javaslatokat szívesen fogadok, sok dolgot kipróbálnék, ha még tetszik is a páromnak, az plusz. Sőt, el is várom, hogy pl elmondja a véleményét, ha fodrásztól jövök - bár nyilván nem rohanok vissza, ha nem tetszik neki. :) Általában a választásaim bejönnek neki, így nem hiszem, hogy ebből valaha konfliktusunk lenne,
Mondjuk szőke tuti nem lennék a kedvéért, de szívesen megkeresném neki a kamaszkori fotómat, hogy lássa, nem állt jól... :D
Amit nem vállalnék be, az a 3-4 milissel lenyírt fiús haj. Azon kívül kb bármit. Színeket max munkahely miatt vétóznék meg, emberekkel dolgozom.
Mondjuk érdekes, hogy ha egy férfi van így hajjal szakállal, az orbitális nagy gáz illetve korral nem haladás, de egy nőnél el kell fogadni, ha neon zöldben szeretne pompázni vagy éppen tök indokolatlanul televarratni magát stb.
30/f
Mindkettőnk kedvéért legfeljebb. Gyakorlatilag bármit szívesen módosítok a frizurámon, ha nekem tetszik. Hogy kinek az ötlete, az nem lényeges a kérdés szempontjából. Ha a párom divattanácsokkal szeretne ellátni, akkor meghallgatnám, meggondolnám, sőt, ha nekem jut eszembe valami, megkérdezném, hogy tetszene neki, de természetesen én döntök.
Mielőtt valakinek nem lenne egyértelmű, ez az ő esetében is érvényes.
Én magam miatt vágattam le. Mondjuk a párom mindennap megkérdezi, hogy mennyi idő alatt nő vissza. :D (De még nem ismertük egymást, mikor levágattam.)
Egyébként ha megkérne, hogy göndörítsem, azt megtenném a kedvéért.
Simán - be nem festetném (soha), de valami vagány rövid fazont kipróbálnék.
Persze, ez nem valósul meg, mert a párom odavan a hosszú hajamért.
Én a rövidet szeretem, a páromnak a hosszú tetszik. 2 éve nő, de nincs olyan hét, hogy ne kapjak tőle idegrohamot :D
Nem tudok mit kezdeni vele, állandóan a pofámban van, a legkevésbé sem érzem ékszernek, szinte folyamatosan csak össze van kötve. Legszivesebben kopasz lennék. Már gyerekkorom óta foglalkoztat, hogy milyen jó lehet haj nélkül :D
Viszont a rövidet meg feszt vágatni kell és nem is tudok nagyobb kínzást, mint x hetente egy kis helyiségben ülni idegen nőkkel, akik megállás nélkül pofáznak a semmiről. Szóval egyelőre marad a hosszú :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!