Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs szex és ezért veszekszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs szex és ezért veszekszik?

Figyelt kérdés
Talán kezdem az elejéről. Másfél éve szedek fogamzásgátló tablettát, azóta észrevehetően csökkent a libidóm, de azért mindig próbáltam a barátom igényeinek eleget tenni. Az elmúlt pár hónapban viszont sok problémám volt, beteg is voltam nem egyszer, rengetegszer fáj a fejem, és a stressz miatt alvászavar alakult ki nálam, ami miatt hétköznap egyáltalán nem tudom kipihenni magam. Csak akkor tudok nyugodtan aludni ha a barátommal vagyok hétvégén (csak hétvégén tudunk találkozni) viszont én hét végére teljesen kimerülök, nagyon fáradt vagyok, és sokszor előfordul hogy még el is alszok mielőtt történhetne bármi. Egyszer már megbeszéltük, hogy majd ez is rendbe jön, de először nekem kell rendbe jönnöm, most mégis megint felhozta. Azt mondta, hogy azért nem gondolta volna, hogy 2,5 hónapon belül egyszer szexelünk. Hát, én se, én is szeretnék többször de ha rosszul vagyok akkor én nem vagyok képes erre, meg én nem tudok úgy nekikezdeni hogy érzem mennyire kimerült vagyok, és így nem fogom élvezni. És nem tudom elhinni hogy komolyan ezért veszik össze velem, nem tehetek róla hogy mostanában nem vagyok a topon. Amint lemegy a sok teher a vállamról biztos vagyok benne hogy ez a probléma is megoldódik. De azt is figyelem magamon, hogy lehet hogy a fogamzásgátlótól fáj a fejem minden hónapban amikor közeledik a menstruációm, nőgyógyászom is megmondta hogy lehetséges, hogy nem megfelelő számomra a tabletta és szünetet kellene tartanom, de mégis hogy merjek 3 hónap szünetet tartani ilyen körülmények között? Amikor már ezen is összeveszik velem hogy sokat idegeskedek és vannak egészségügyi problémáim, emiatt nincs szex? Szeretem a barátomat, de most ez hatalmas csalódás volt nekem.

2017. febr. 17. 16:14
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
91%

Először is: vizsgáltak nálad trombózishajlamot a fogamzásgátló felírása előtt? Korábban is fájt a fejed, vagy csak amióta szeded? Mert ha van összefüggés, akkor tényleg nem játék, sürgősen a végére kellene járni! Nem egy év múlva, hanem MOST!

Másodszor: már előre determinálod, hogy mi lenne, ha elmennél fejfájás ambulanciára. Igen, van olyan, hogy nem találnak szervi okot. Nekem is volt ilyen ismerősöm, orvostól orvosig járt, semmit nem találtak. Aztán pszichológusnál öt perc alatt múlt el a fejfájása, ugyanis kiderült, hogy nem akar tudomást venni egy lelki eredetű problémájáról. Amint megszűnt a hárítása, elmúlt a hónapok óta tartó fejfájása, mégpedig egyik pillanatról a másikra.

2017. febr. 17. 17:04
 22/38 A kérdező kommentje:
Hát ha mindennap borzalmasan fájna a fejem és semmilyen gyógyszer nem segítene, akkor én se ülnék a csodát várva hidd el. De nekem nem fáj mindennap.
2017. febr. 17. 17:05
 23/38 anonim ***** válasza:
84%

"De nekem nem fáj mindennap."

Csak amikor szexre kerülne a sor. Lelki eredetű lesz ez a fejfájás... mindenképpen érdemes lenne a végére járni...

2017. febr. 17. 17:07
 24/38 A kérdező kommentje:
Amikor felírta az orvos, akkor annyit kérdezett, hogy volt-e valakinek trombózisa a családban, nem volt. Azon gondolkodom, hogy most inkább magándokihoz mennék, ő szerintetek mindent figyelembe vesz? Mert amikor először mentem, akkor is magánhoz készültem, de egyszerűen nem tudtuk elérni, pedig rengetegszer hívtuk, és akkor inkább elmentem SZTK-ba.
2017. febr. 17. 17:09
 25/38 anonim ***** válasza:
Csináltass Leiden-mutációs vizsgálatot, 5000 ft körül van. A nőgyógyásznál tudsz érdeklődni.
2017. febr. 17. 17:10
 26/38 A kérdező kommentje:
Rendben utánaérdeklődök! Köszönöm a tanácsokat, akik meg csak szidni tudtak, nekik remélem jól esett :)
2017. febr. 17. 17:11
 27/38 anonim ***** válasza:

A sztori bizonyos része ismerős, nálunk az új melóm miatt csappant meg a libidóm, amíg ki nem pihenem magam hétvégén, addig nem tudok a szexre koncentrálni.

Szerencsére a párom megértő, látom rajta kicsit morci ha nem jön össze aznap, de igyekszek, hogy legalább 1 szex legyen a héten.

Válts f.gátlót és próbálj az együttlétek előtt pihenni, aludni és igyál sok vizet(!), mert a folyadékbevitelnek köze van a fejfájáshoz és a fáradtsághoz!

2017. febr. 17. 17:12
 28/38 anonim ***** válasza:
76%

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te egyáltalán nem élvezed a szexet, csak eltűröd a pasid kedvéért, mikor már nagyon muszáj.

Minden lehetséges módon hárítasz, nehogy együtt legyetek.

Ráadásul rohadt felesleges fogamzásgátlót szedni, ha nincs rendszeres szex, tényleg csak mérgezed magad. Három hónap alatt egy szex, 90 tabletta. Az évi 4-6 szex: ezt ugye te is érzed, hogy így baromira nem normális ez?

Fiatal párok egy hétvége alatt lezavarnak ennyit, de vérbő párnál egy este összejön.

Neked nem (csak) a tabletta miatt ilyen alacsony a libidód, egyáltalán nem kívánod a szexet.

Úgyhogy ne áltasd magad, hogy erős a kapcsolatod, mert ez nem igaz.

Egy kapcsolatban alap, hogy csak a pároddal szexelsz, egyedül tőle kapod meg a kielégülést.

Beszélgetni, eljárni kávézni, vagy telefonon beszélni egy baráttal vagy az anyukáddal is tudsz.

Ahol a szex ennyire nem működik, ott már nem sokáig lehet párkapcsolatról beszélni.

Egyébként annyira még sose fájt a fejem, hogy ne tudtam volna szétett lábbal hanyatt feküdni. :P

Te is tudnál szexelni: de nem akarsz.

Gondolom, mert neked nem jó.

Egyszer erről el kéne beszélgetni őszintén, ha már annyira jó a kapcsolatod, ez nem lehet gond.

Szerintem elmúlna a fejfájás is, amit azért produkál a tested, hogy legyen kifogás. Egyszerű pszichoszomatikus tünet, lelki baj testi kivetülése.

2017. febr. 17. 17:23
 29/38 A kérdező kommentje:

#28-as elbeszélgettem erről a barátommal már nem egyszer, de örülök hogy te is ez alapján ítéled meg az egész kapcsolatom :) azért írtam ki a kérdést, mielőtt még megkérdezed hogy akkor mégis miért ide jövök tanácsért, mert eddig azt hittem megérti, de úgy tűnik mégsincs teljesen kibékülve ezzel, és most emiatt veszekedtünk.

De még mielőtt valaki nagyon örülne annak, hogy na talán kidob végre és keres egy normális csajt, kibékültünk, megbeszéltük hogy elmegyek egy magándokihoz aki rendesen megvizsgál és reméljük másik tablettát ír fel. Továbbra is köszönöm szépen annak, aki hasznos tanácsot adott!

2017. febr. 17. 17:27
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg hagyd a fog.gátló tablettát a fenébe! Keress valami más megoldást.

Nekem is lecsökkent a libidóm tőle + fájt a fejem. Aztán nyűgös lettem és volt, hogy mi is csak havi 1 alkalommal bújtunk össze (és annak is kifogásolható volt a minősége)

Csak nyafogtam, hogy bajom van, de nem tettem ellene semmit. Aztán az egyik levél végén úgy döntöttem, hogy abbahagyom a gyógyszert és majd kiderül, hogy mi lesz, veszíteni valóm úgy sincs. És láss csodát, minden visszatért a jó irányba.

Szerintem ahelyett, hogy nyafogsz, dokihoz rohangálsz és mindenre gyógyszert kapkodsz be, lazulj és szexelj sokat! :) (megsúgom: a szex bizonyítottam elmúlasztja a fejfájást, úgyhogy innentől kezdve ez se lehet kifogás)

2017. febr. 17. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!