Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Akinek szőke felesége van, valóban sokat veszekszik vele?
Főiskolán a kommunikáció tanár mondta, aki egyben pszichológus is.
Mondta, hogy a szőke nőkkel sok lenne a vita, és hogy a barna az ideális. Valóban ennyire sok veszekedés lenne a szőkékkel?
Mi a helyzet a szőke fiúkkal? Rajuk is jellemző ez?
Egyébként még az érdekel, ha szőke fiú és szőke lány felállás van. Akkor még nagyobb a cirkusz vagy mi?
Azért is kérdem mert én szőke feleséget szeretnek, és alapjában véve én is szőke vagyok. Sötétebb aranyszínű, de szőke. És talán picit vadoc is vagyok az ismerősökkel, csak az ismeretlenekkel nem
"Főiskolán a kommunikáció tanár mondta," - Hát ezért tart ott a felsőoktatás ahol.
Ez marhaság, barátnőm szőke és nem veszekedős nagyon, ellenben ismerek barna hajú lányt aki brutál.
Inkább a szülőktől, családtól függ nagyban! Esetleg országtól, pl. olaszok folyton felkapják a vizet, de aztán 5 perc múlva elfelejtik. Japánok meg sose veszekednek. Szőkék északon élnek, ott amúgyis az éghajlatból adódóan kicsit nyugodtabbak, lassúbbak, befelé fordulóbbak az emberek - ezért van olyan sok öngyilkosság. Ahol sok a veszekedés ott átlagosan vidámabb az élet. :)
Második!
Ki beszél itt festett szőkékről? A természetes szőkékről van szó, mivel a genjeikbe van kódolva. A festett szőke az csak festett, attól még nem lesz a genjeibe kódolva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!