Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szex és ezért veszekszik?
Sajnos ertem is a problemadat meg nem is. Nekem is vannak egeszsegugyi bajaim..eletem vegeig gyogyszereket kell szednem amik leszivnak es faradt vagyok toluk allandoan...mellette 13-14orat dolgozok..de nekem megis van kedvem szexelni a baratommal minimum 2-3naponta. Tulajdonkeppen azt sem erten hogy ha sejted hogy a fogamzasgatlotol vannak problemaid miert vagy arra is lusta hogy valts? Persze hogy kivan akadva a baratod ha megsem probalod megoldani a problemat. Ha a baratom nem szexelt volna velem tobb mint 2 honapig teljesen kilennek en is. Es nem azert mert nem lettem kielegitve, hanem hogy van valami egeszsegugyi baja es meg arra se kepes hogy megprobalja ezt megoldani.
Szoval kedves kerdezo fel a fejjel es irany a nodoki masik gyogyszert iratni / masik vedekezi modszert nezni. :)
23l
Itt az a kérdés, hogy teszel-e bármit a változás érdekében. Bár én nő vagyok, de megtapasztaltam a szexmentesség frusztrációját.
Nekem is voltak ilyen időszakok az előző és a mostani kapcsolatomban is. Csak míg az exem szépen belekényelmesedett a helyzetbe és kifogásként használta, hogy "stresszes", meg "fáradt", meg "nincs motivációja", addig a mostani párom mindent elkövet - a saját érdekében is -, hogy a helyzet változzon. Ha olyan egészségügyi problémája van, ami akadályozza az együttlétet, akkor elmegy orvoshoz és addig megy, amíg a végére nem jár. Ugyanígy a lelki tényezőket is igyekszik mindig kezelni, hogy ne legyen a kapcsolat akadálya (mert a stressz, a fáradtság, a motiválatlanság nem csak a szexuális életet teszi tönkre, hanem az egész párkapcsolatot!).
Szóval nem mindegy, hogy érzem-e a társamon a változtatás szándékát legalább.
Ha úgy érzed, a fogamzásgátlód nem megfelelő, akkor válts. Nekem is volt olyan, amitől csökkent a libidóm, egy másiktól meg nem volt semmi ilyesmi, még nőtt is a libidóm. Ha pedig rendben volt a libidóm, akkor a szex a legjobb stresszoldó és altató, szóval nemhogy kerülni kell, inkább sűrűn alkalmazni!
Hu, de problemas egy no vagy te... es ezt nokent mondom. Ez nem jo, az nem jo, igy nem lehet, ugy nem lehet jo, ez neked nem hianyzik, ezt te nem akarod, es neked kulonben is nagyon szar, mert ez nem jo, az nem jo, ezt igy nem lehet, mert neked nem jo, es igy tovabb a vegtelensegig a leirasod alapjan. A parod hol van ebben a vegtelen problemahalmazban (aminek csak ugy varod magatol a megoldodasat mellesleges, legalabbis epkezlab megoldast nem irtal a panaszaradat melle)? Sehol. O meg se szolaljon, es kulonben is hogy mer veszekedni veled, mikozben szerencsetlennek nonstop ezt kell hallgatnia valoszinuleg...
Kerdezo. Mindenkinek vannak problemai, szoval a nagy stresszeles meg sipakolas helyett, inkabb szexelj. Az legalabb stresszoldo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!