Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs szex és ezért veszekszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs szex és ezért veszekszik?

Figyelt kérdés
Talán kezdem az elejéről. Másfél éve szedek fogamzásgátló tablettát, azóta észrevehetően csökkent a libidóm, de azért mindig próbáltam a barátom igényeinek eleget tenni. Az elmúlt pár hónapban viszont sok problémám volt, beteg is voltam nem egyszer, rengetegszer fáj a fejem, és a stressz miatt alvászavar alakult ki nálam, ami miatt hétköznap egyáltalán nem tudom kipihenni magam. Csak akkor tudok nyugodtan aludni ha a barátommal vagyok hétvégén (csak hétvégén tudunk találkozni) viszont én hét végére teljesen kimerülök, nagyon fáradt vagyok, és sokszor előfordul hogy még el is alszok mielőtt történhetne bármi. Egyszer már megbeszéltük, hogy majd ez is rendbe jön, de először nekem kell rendbe jönnöm, most mégis megint felhozta. Azt mondta, hogy azért nem gondolta volna, hogy 2,5 hónapon belül egyszer szexelünk. Hát, én se, én is szeretnék többször de ha rosszul vagyok akkor én nem vagyok képes erre, meg én nem tudok úgy nekikezdeni hogy érzem mennyire kimerült vagyok, és így nem fogom élvezni. És nem tudom elhinni hogy komolyan ezért veszik össze velem, nem tehetek róla hogy mostanában nem vagyok a topon. Amint lemegy a sok teher a vállamról biztos vagyok benne hogy ez a probléma is megoldódik. De azt is figyelem magamon, hogy lehet hogy a fogamzásgátlótól fáj a fejem minden hónapban amikor közeledik a menstruációm, nőgyógyászom is megmondta hogy lehetséges, hogy nem megfelelő számomra a tabletta és szünetet kellene tartanom, de mégis hogy merjek 3 hónap szünetet tartani ilyen körülmények között? Amikor már ezen is összeveszik velem hogy sokat idegeskedek és vannak egészségügyi problémáim, emiatt nincs szex? Szeretem a barátomat, de most ez hatalmas csalódás volt nekem.

2017. febr. 17. 16:14
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as, tudtommal erre az oldalra segítségért, tanácsért fordulnak az emberek, ahogyan én is tettem. Úgyhogy örülnék, ha nem ítélnél el teljes mértékben azért amit itt most leírtam. Vagy csak ne írd le nekem, az is megfelel. Nem azt kértem, hogy mond el a véleményed az egész kapcsolatomról, amikor csak egyetlenegy dolgot írtam le az egészről, hanem tanácsot kértem. Köszönöm.
2017. febr. 17. 16:47
 12/38 anonim ***** válasza:
73%
Utolso, a kerdezo ovszert sem akar alkalmazni, mert neki az sem jo, neki az is stressz, neki ugy nem mukodik, es ugy meg annyira sem lenne szex :').
 13/38 anonim ***** válasza:
74%

Először is: azért vannak indokolt esetek, amikor ki lehet, sőt, ki is kell bírni akár több hónap szexmentességet. Pl. ilyen egy veszélyeztetett terhesség, vagy egy komoly betegség. A "jóban-rosszban" kapcsolatban ez benne van.

De a te eseted, kérdező, más. Tudtad, hogy rossz neked a fogamzásgátló, de azért beszedted a három havit. Senki nem kényszerített rá. Egyébként lehet váltani szünet nélkül simán. Én a helyedben a Nuvaringre váltanék, igaz, drágább, mint az átlagos fogamzásgátlók, de nekem pl. nagyon bevált.

A fejfájásra meg amúgy léteznek hatékony gyógyszerek... csak úgy mellesleg említem. Nem tudom, én ha fáj a fejem, akkor veszek be egy Cataflamot, ugyanis valamiért utálok szenvedni... van, aki szeret és nem változtat a helyzeten, de az nem én vagyok.

14/38 anonim ***** válasza:
86%
Kerdezo, ott a tanacs a vegen: ennyi stressz meg toprenges meg idegeskedes helyett szexelj. Nem kell ezt tulgondolni, mert 70 eves korodra idegroncs leszel.
2017. febr. 17. 16:48
 15/38 A kérdező kommentje:
Én is szedek olyankor cataflamot, vagy flectort de valamikor nem segítenek, vagy amint elmúlik a hatásuk újra jelentkezik a fejfájás.
2017. febr. 17. 16:52
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Viszont, kerdezo ez viccen kivul eleg valoszinu, hogy a tablettatol van, es az is elofordulhat, hogy a tovabbiakban tilos lenne tablettat szedned. Atestel valamilyen kivizsgalason es vervetelen mielott megkaptad, vagy a doki hasrautesszeruen adott valamit?
2017. febr. 17. 16:53
 17/38 anonim ***** válasza:
86%
A fejfájás okát vizsgálták már? Ez nagyon nem tűnik "normális" szintnek. Mindenképpen ki kéne vizsgáltatni.
2017. febr. 17. 16:54
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Hajjjaj... úgy látom ignorálod Kérdező a válaszomat a trombózissal kapcsolatban, pedig nagyon sokan megszívják hidd el (vagy olvass utána), ne gondold azt, hogy veled nem történhet meg, én se gondoltam volna, hogy 24 évesen olyan sorsra jutok! NEM VÉLETLENÜL MONDJA AZ ORVOSOD A 3 HAVI SZÜNETET!!! Emellett van szád és kezed, azokkal is ki tudod a párod elégíteni! Vagy az sem megy?
2017. febr. 17. 16:55
 19/38 A kérdező kommentje:
Még nem vizsgálták, nőgyógyásznak meg házi orvosnak említettem, ő írta fel a cataflamot. Amúgy Jangee-t szedek, nem tudom esetleg kinek van valamilyen tapasztalata ezzel. Azt néztem, hogy van fejfájás ambulancia, de attól félek, hogy ha megmondom hogy fogamzásgátlót szedek, akkor lehet vissza is küldenek a nőgyógyászomhoz, hogy hát akkor úgyis az a baj, közben meg lehet hogy nem is... :/ egyik ismerősömnek szinte mindennap fáj a feje, és sokszor meséli hogy orvostól-orvoshoz jár de még mindig nem tudják megmondani mi a baja.
2017. febr. 17. 17:00
 20/38 anonim ***** válasza:
Kerdezo! De legalabb az ismerosod probalkozil nyarvogas helyett.
2017. febr. 17. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!