Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat egy icipicit sem zavarja, mikor a nő férfi nőgyógyászhoz megy?
43
Oké, ez mind rendben van, engem az bánt, hogy lepontoztál, pedig csak válaszoltam a feltett kérdésre.
Egyébként ha tényleg olyan kellemetlen, akkor miért mész? Én pl. semmi kellemetlenben nem veszek részt, és ez a hozzáállás teljesen bevált. Pl. urológushoz hétszentség, hogy nem fogok menni. Nem vagyok prűd, egyszerűen nem viselném el.
Páromnak pedig nem, hogy kismillió+1 baja nem volt, de szinte semmi. Semmi olyan, amit nem receptköteles szerekkel ne lehetett volna kezelni. Természetesen, ha valami nagyon rendellenes dolog történne, akkor elgondolkodnánk, de akkor is először gyk, google és webbeteg.
A számlákat azért fizetjük, mert szolgáltatást vettünk. Ami nem kötelező.
A munkahelyemet megválaszthatom, nem kell szenvednem - olyan helyen egy percet sem dolgoznék.
Ha lett volna bármi baja, ennyi idő alatt kiderült volna. Belegondolok, hogy közel húsz év alatt hány kellemetlen, megalázó vizsgálata lehetett volna, a hideg is kiráz. Természetesen magamat is beleértve; urológus pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!