Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Férfi nőgyógyászhoz járni nem...

Férfi nőgyógyászhoz járni nem erkölcstelen?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 25. 18:07
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
0%
Ha neki kéjt okoz a dolog (amit kétlek) akkor igen.
2016. ápr. 25. 18:14
 2/36 A kérdező kommentje:

Annyi ilyen kérdés van már, tudom.

De a buszsofőr előtt sem terpesztenél, akkor egy orvosi diploma mit változtat a helyzeten.

Lehet mondani, hogy ők nem úgy tekintenek a nőre, meg félre tudják tenni a vonzalmat is akár, de attól még férfiak..

2016. ápr. 25. 18:18
 3/36 anonim ***** válasza:
3%
Amilyen erkölcstelen a nők nagy része,ez legyen a legnagyobb problémád.Menj hozzá nyugodtan.
2016. ápr. 25. 18:22
 4/36 anonim ***** válasza:
35%

Nem hiszem, hogy az lenne. Nálunk pl nincs is női nődoki, csak magánrendelésen 14ezerért kéthetente 1x... Nem érdekel, hogy pasi, főleg ha gondom van.

Ő erre esküdött fel, hogy gyógyít! Ezért nem hasonlítható a buszsofőrhöz. Nem csak egy diploma a különbség. De mit számít a doki neme, ha meggyógyít? Ezt tanulta, nekünk pedig szükségünk van rá. Titoktartás, millió kötelesség, eskü, felelősség és stb. ami köti őt.

2016. ápr. 25. 18:32
 5/36 anonim ***** válasza:
40%

Mondjuk az orvosi diploma annyit változtat a helyzeten, hogy ő egy orvos, tehát hosszú éveken át azt tanulta, hogy hogyan segíthet beteg nőkön. Mitől lenne erkölcstelen? Vonzalom meg miért lenne? Ha van egy férfi háziorvosod, akihez rendszeres jársz, és mondjuk le kell venned a felsőd, hogy meghallgassa a szíved/tüdőd, az nem erkölcstelen? Ugyan már. Arra esküdtek fel, hogy gyógyítanak. Ha megtalálod a megfelelőt, onnantól nincs gond.

Mellesleg ha egy nőnek mutogatod magad, az mitől jobb? Annak idején két nőnél is voltam, nemcsak a helyzet volt furcsa, de ráadásul úgy megvizsgáltak, hogy napokig fájdalmaim voltak.

2016. ápr. 25. 20:37
 6/36 anonim ***** válasza:
31%
Te bolond vagy. :D Egyébként köztudott, hogy a férfi nőgyógyászok sokkal jobbak, mint a nők. Nekem is ez a tapasztalatom.
2016. ápr. 25. 21:49
 7/36 anonim ***** válasza:
43%

De erkölcstelen. Sőt náluk szülni, esetleg engedni, hogy műtsenek. Nah az a legalja. Szégyellem is magam, mert az elmúlt egy évben kb 15-ször voltam a dokimnál, sőt két műtétem is volt. Nem is értem, hogy miért engedtem. Jah mert az életemet akarta megmenteni, még ha egy erkölcstelen, senkiházi céda is vagyok.

Nem tudom megérteni azokat, akik így gondolkodnak mint te. Én erkölcsös életet élek, egyetlen férfi van az életemben, a férjem. Vele vesztettem el a szüzességemet is, tehát nem gondolom, hogy azt lehetne rám mondani, hogy egy erkölcstelen némber vagyok. De az orvoshoz minden gond nélkül elmegyek. Soha meg sem fordult a fejemben, hogy ne páciensként tekintene rám.

2016. ápr. 25. 22:14
 8/36 anonim ***** válasza:
52%
Én le nem tolnám a bugyimat egy nőnek, bennem ne turkáljon egy nő.
2016. ápr. 26. 01:50
 9/36 anonim ***** válasza:
24%

Nem erkölcstelen ez, de azért sokan mennének női orvoshoz, de sajnos a férfiak eléggé kisajátították ezt a szakmát, a pénz miatt is (az egyik legjobb jövedelmet lehet ezzel elérni).

Keress magadnak női orvost, ha jobban érzed magad elötte, biztos hogy hátrányod abból nem származik.

2016. ápr. 26. 14:13
 10/36 anonim ***** válasza:
12%

Nem hinném.

Azért ha tini, vagy gyerek nőgyógyász férfi lenne,(mert pont erre szakosodott) akkor biztosan nem az egészség az első ami eszembe jutna.

2016. ápr. 26. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!