Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Férfi nőgyógyászhoz járni nem...

Férfi nőgyógyászhoz járni nem erkölcstelen?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 25. 18:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
69%

08:30

Nem tudom milyen professzor, de elég ügyesen hitelteleníti magát. Hazai viszonyban a pénz és a sebészeti vonal sokkal erősebb motiváció.

Amúgy milyen professzor? Nőgyógyász? Vagy élettanász?

2016. ápr. 29. 10:47
 22/36 anonim ***** válasza:
50%
Attól hogy kék fogkefével mosol fogat és nem rózsaszínnel nem leszel fiús. Orvos-orvos. Az számít hogy jó orvos-e, nem az h férfi v nő.
2016. ápr. 29. 23:46
 23/36 anonim ***** válasza:
39%

1.Azért őt tartom annyira hitelesnek mint téged, már megbocsáss... (hogy ki hitelteleníti magát, azon meg érdemes elgondolkoznod).

2. Az affinitást valószínűleg mindnyájan megértettük, mert senki nem kérdezett rá, hogy ezt most itt hogy is érti pontosan.

2016. ápr. 30. 08:16
 24/36 anonim ***** válasza:
12%
Nem erkölcstelen, de mindenképpen nőhöz megyek, ha tehetem.
2016. ápr. 30. 08:28
 25/36 A kérdező kommentje:
Én sem értem ezt a "nőkhöz való affinitást". Elmagyarázod?
2016. ápr. 30. 14:56
 26/36 anonim ***** válasza:
49%
És ez a nőkhöz való nagyobb affinitas vonatkozik a női nőgyógyászokra is?
2016. ápr. 30. 16:17
 27/36 anonim ***** válasza:
15%
utolsó, NE VÁGYAKOZZ!
2016. máj. 2. 13:52
 28/36 anonim ***** válasza:
59%

Engem ttényleg csak érdekelne a dolog, mert akkor ezek szerint a női nőgyógyászok leszbikusok, legalábbis a professzor szavaiból ez következik. De akkor a szülésznők is. Úristen, milyen erkölcsi fertő ez....

Egyébként a mi városunkban erkölcstelenség ide, affinitas oda, csak férfi nőgyógyászok vannak. Régen volt nő is, volt hozzá szerencsém. Gyerek voltam 5 éves, de amit az a nő művelt, egy életre nyomott hagyott bennem... És nem pozitív értelemben. De szerintem nem azért volt bunkó és vizsgált fájdalmasan, mert nő volt, hanem mert egy idegbeteg bunkó, függetlenül attól, hogy mi volt a lába között.

2016. máj. 2. 14:20
 29/36 anonim ***** válasza:
15%
Valami nem stimmel nálad utolsó, az biztos.
2016. máj. 2. 19:16
 30/36 anonim válasza:
Nálunk is egy nő nőgyógyász van,aki szintén egy idegbeteg állat :D 14 évesen viszont nem nagyon merek férfihez menni :( nem erkölcstelen, szerintem inkább a fiatalabbaknak nagyobb "nyomás" :D mármint egy életre szóló trauma lehet pubertás kor közepén terpeszelni egy prűdebb lánynak egy 40-50-es férfi előtt (de ha 20-25-30,az még borzasztóbb. Brrr.)
2016. aug. 6. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!