31/36 anonim válasza:
Nekem női orvosom van, nem tudnék férfi elött nagy terpeszben normálisan viselkedni, még így sokszor remegnek a lábaim, hogy egy kedves figyelmes középkorú nőgyógyászom van.
32/36 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele.
2016. aug. 6. 11:31
33/36 anonim válasza:
Ha van rá lehetőséged, akkor keress női orvost. Hátránya biztosan nincs!
Az az igazság, hogy a férfiak keményen megszállták ezt a területet, aminek vannak anyagi okai (igen nagy pénz!!) és egyéb (a női test szeretete) okai is természetesen.
Feltehetőleg nem nagyon ritka a nyálcsorgató sem köztük, akik idővel vagy megcsömörlenek, vagy nem csökken ezirányú vágyuk. Azért azt se felejtsük el hogy nem csak ápolt fiatal nőkkel találkoznak, és bizony nem minden nő lesütött szemmel félénken mászik fel a "székbe".
Szóval én a női nőgyógyászok mellett teszem le a voksom, nem beszélve arról, hogy neki is megvannak azok a "tartozékai" amik nekünk és nem csak könyvben találkoztak tanulmányaik során velük.
35/36 anonim válasza:
Van egy nagyon helyes nőgyogyász férfi én hozzá járok,imádok hozzá járni,olyan szép selymes bőre van ,és puha heze....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!