Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Férfi nőgyógyászhoz járni nem...

Férfi nőgyógyászhoz járni nem erkölcstelen?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 25. 18:07
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
24%
Nem a pénz miatt uralják a férfiak ezt a szakmát, hanem azért, mert fizikum kell hozzá, meg elég sok embernek elfogadhatatlan az, hogy családanyaként bent maradj vagy hajnalba berohanj egy szülő asszonyhoz, ahelyett, hogy a családoddal legyél. :D
2016. ápr. 26. 14:48
 12/36 anonim ***** válasza:
25%
Én jártam nőhöz is kezdetben, semmivel sem volt könnyebb a meztelenkedés előtte. Most már férfihez járok, és Ő csinált nekem egy nagyon fontos, nagy műtétet.
2016. ápr. 27. 11:38
 13/36 A kérdező kommentje:

Igen 12es, jó is hogy mondod.

Én nem a férfiak szakmai tudását akarom megkérdőjelezni, hanem inkább a meztelenkedés, ami visszatart.

2016. ápr. 27. 17:20
 14/36 anonim ***** válasza:
32%
Ezért mondtam, semmivel se voltam nyugodtabb a váróteremben amikor nőhöz jártam.
2016. ápr. 27. 19:52
 15/36 anonim ***** válasza:
37%

Nekem mindig női orvosom volt, nála is szültem.

Nagyon jó kapcsolatom alakult ki vele és először semmiképpen sem, de később se igazán mentem volna férfi orvoshoz, elsősorban szégyenérzetem miatt, másodsorban viszont a női volta miatt, akivel biztos hogy fesztelenebbül tudom megbeszélni az igencsak intim dolgokat is. Azonkívűl ne felejtsétek el azt sem, hogy hát mégiscsak az ő teste hasonlít minden ízében az enyémhez, kezdve a menstruációs problémáktól (pl. betét, vagy tampon, hova ragadjon, hogyan szedjem ki, stb..stb..stb), végig a mindennapos női gyakorlati gondokig.

Szóval én nem szeretném nehezíteni, az egyébként sem túl könnyű nőgyógyászati problémákat plusszban azzal is, hogy férfi elött meztelenkedem és szégyenkezem.

Persze ez nem jelenti azt hogy ha más lehetőség nincs semmiképpen se engedném megvizsgáltatni magam egy férfi orvos által.

2016. ápr. 28. 12:46
 16/36 A kérdező kommentje:
Én is pontosan így gondolom 15ös!
2016. ápr. 28. 15:45
 17/36 anonim ***** válasza:
38%

Nem akarom a szégyenérzetes nőket megijeszteni, de amikor jönnek a betegesebb időszakok, akkor bizony kezdődik a meztelenkedés mindenféle orvos előtt. Egy átlag sebészeti vagy gasztroenterológiai vizsgálat rutin mozdulata a végbél áttapintása, nagyobb műtét esetén ugyanúgy meztelenítenek... És egy gondosabb belgyógyásznak kórházi felvétel során is kötelessége belenézni a bugyiba elöl-hátul. Az orvostudomány mint hivatás önmagában "erkölcstelen", mert hozzáérsz egy idegen emberhez, a legnagyobb gondosság mellett is ki van szolgáltatva a beteg, és mindenféle kisebb-nagyobb rizikójú vizsgálatot vagy beavatkozásokat végeznek rajta.

Ezzel nem a női nőgyógyászok ellen vagy férfiak mellett szeretnék voksolni, mindenkinek szíve-joga olyan nemű és tudású orvost választani, amilyet szeretne és amelyikben megbízik. Csak orvostanhallgatóként megnyugtatásul mondom, hogy az orvosok 99,9%-át már az egyetem közepén teljesen hidegen hagyja az ellenkező nemű beteg, mint szexuális objektum (a 0,1% meg perverz állat). Sőt nagyon sok férfit (és nőt) az taszítja el a nőgyógyászattól, hogy a kevésbé gusztusos szakterületek közé tartozik. Egy átlag szülés objektíven szemlélve gusztustalanabb és mocskosabb, mint egy nagy hasi műtét, ahol beleket nem nyitnak (bár inkább három szülés, mint egy aranyérműtét :D). És akkor egy természetes folyamatról beszéltünk, nem egy elhanyagolt hüvelyi fertőzésről.

2016. ápr. 28. 19:57
 18/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.:)
2016. ápr. 28. 20:40
 19/36 anonim ***** válasza:
46%

Az egyetemen, egyik tekintélyes professzorunk szerint az megy fiúk közül nőgyógyásznak, akinek a nőkhöz való affinitása az átlag felett van.

Szerintem ebben benne van a lényeg.

2016. ápr. 29. 08:30
 20/36 anonim ***** válasza:
36%
Mit jelent az affinitása ebben az orvosi értelemben?
2016. ápr. 29. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!