Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szakítani akar velem, mert férfi nemű nőgyógyászhoz megyek, meg kéne értenem?
Na én meg úgy vagyok vele, hogy más nő bennem ne turkáljon...
Értesd meg vele, hogy a doki nem erre élvezkedik...
Ha emiatt akar szakítani veled, hagyd elmenni...
Buta a barátod, de nagyon.
Magyarázd meg neki, h a nőgyógyászok 90%-a férfi. Neked is kényelmesebb, könnyeb lenne női dokival, de ilyet nehéz összehozni. Többnyire nem kívánságműsor. Ha őt egy női urológus vizsgálná, neked is szabad hisztizni?
Egyébként én is gondolkoztam már azon, h miért megy egy férfi nőgyógyásznak?
Barátod buta kissé, de ha Te nem ragaszkodsz valami miatt a férfi dokihoz, akkor éppen elmehetsz nőhöz...
Én fickóként nem mennék mondjuk férfi urológushoz, bőrgyógyászhoz...
Nem kéne megértened... Pláne nem hagyni, hogy zsaroljon. Mond meg neki kerek-perec, hogy ha tovább folytatja a hisztit, akkor te fogsz vele szakítani. Tiszta óvodás a gyerek.
23f
Szerintem 100-ból 98 nőgyógyász faszi. A barátnőmé is az, és szerintem b*zi is de mind1, bár meg tudom érteni azok után amiket ott láthat szval... Na a lényeg hogy engem nem zavar egyáltalán mert az a fontos h a barátnőm meg legyen vizsgálva és ne legyen semmi baja :)
A barátod meg beteges szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!