Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nok, hogyan szurjatok ki, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok, hogyan szurjatok ki, ha egy ferfi csak ki akar hasznaln?

Figyelt kérdés
Es van olyan, hogy azt gondolod, hogy tobbet jelentesz neki, mint egy futokaland, es kesobb kiderul, hogy csak arra kellettel?
2012. okt. 25. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz kiszurni viselkedéséből hozzáállásából hamar kiderül..
2012. okt. 25. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen ember gyakran hozza fel témaként a szexet,nagyon hamar és könnyen udvarol,nagyon lényegre törő és határozott,túl sokat bókol,és túl hamar mond ki dolgokat,amelyekhez érzelmek kellenek.Sajnos a nyájas stílusok megtévesztő lehet.
2012. okt. 25. 22:15
 3/7 A kérdező kommentje:
En is azt gondoltam, hogy nem lesz nehez. Kedves, aranyos, erdeklodo, stb... De felek, hogy ea csak latszat, nem tudom, mi jar a fejeben... beledoglenek, ha 'megkapna, amit akar' es utana nem keresne tobbet.
2012. okt. 25. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves, bókol, udvarol, de nem érdeklődik irántad, nem érdekli az életed, a véleményed, a gondolataid, csak megdicsér, hogy szép vagy, kedves, aranyos, okos, stb de nincs mire alapoznia a véleményét, hisz nem ismer.

Gyakran szexuális célzásokat tesz, a profibbja elég finoman csinálja, csak épphogy mindig említ valamit, magát fényezi burkoltan, előadja a szőke herceget, de még mindig semmi nem érdekli veled kapcsolatban, csak a szexuális dolgaid, de sármos, vonzó stílusban adja elő.

Magáról sem beszél sokat, nem ismered meg az életét effektíve, csak azt, hogy miért olyan őrületesen jó alfahím, és 1-2 randi után mindenképp próbálja úgy szervezni a dolgokat, hogy abból szex legyen. Persze nem mondja ki, csak elhív magához, vagy valami olyan programot talál ki, aminek könnyen szex lehet a vége.

És még ha minden gyanús kis momentumot észreveszel, még akkor is van olyan vérprofi, aki simán átb.sz és csak nézel, hogy wtf?

Ha félsz a pofára eséstől, akkor készülj fel a legrosszabbra, és akkor csak jobb lehet.

2012. okt. 25. 22:45
 5/7 anonim válasza:
100%
Velem ugyanez történt. A felettesem elkezdett rám nyomulni. Nagyon komoly ember, és profin csinálta, hogy elhittem, hogy tényleg tetszem neki. Igazuk van az előttem szólóknak.... folyton dicsér, bókol, kedves veled. Aki engem átvert még érdeklődött is, hogy mi történt velem stb, de magáról sosem beszélt. Amikor bevallottam neki, hogy szeretem eldobott mint egy kutyát.
2012. okt. 26. 00:30
 6/7 anonim ***** válasza:
A fenébe is, lehet, hogy pont most szúrtam ki a sumákságot. Lehet, hogy én is egy Kész Átverés Show áldozata vagyok a leírtak alapján. A bókok jönnek csőstül, de velem kapcsolatban semmi nem érdekli az égvilágon. Magát imádja fényezni, sokszor a semmivel is büszkélkedik, de az előéletéről meg úgy általában az érzéseiről nem szivárogtat ki semmit.
2012. okt. 26. 04:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, sokat segitettetek, bar ugyanugy ossze vagyok zavarodva... Ma este lesz a masodik randink, de meg nem tudom, hogyan fog vegzodni...
2012. okt. 26. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!