Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat egy icipicit sem zavarja, mikor a nő férfi nőgyógyászhoz megy?
egy normális férfit szerintem nem zavar
én nőként, nem akarnék női nőgyógyászhoz menni, és nem férfiként tekintek az orvosomra.
Ez egy kicsit beteges azért.
Nagyon röhögnék, ha a párom féltékenykedne az én nőgyógyászomra, ugyanis ő már egy minimum. 65 éves, őszes hajú igazi úriember. :-))
Én meg azt nem viselném el, ha nő nyúlkálna hozzám.
Én két helyen tudom felkeresni a rendelőt, és a poén, hogy hiába más város, ugyanaz az 5 doki rendel mindkét helyen. Magánrendelés úgy néz ki, hogy ők 5-en, plusz még két férfi.
Vagyis ha nem járok férfi nőgyógyászhoz, akkor sajnálatos módon a következő lehetőségem, hogy felmegyek Pestre magánrendelésre. Ha ő ezt szívesen kifizeti nekem, mindenféle hiszti nélkül, és eljuttat oda, akkor ám legyen. Addig nincs is gond, amíg három havonta kell tablettát íratni, de pl. egy terhesség esetén már egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy 10 perce van a doki, (és esetleg ingyenes sztk-s rendelés), vagy egy-másfél óra út, és egy vagyonba kerül.
A környéken sincs női nődoki, nem hogy a közelben.
Szóval nem hiszem, hogy ezen bárki kiakadna, ha férfihez jár a barátnője, és elkezdene féltékenykedni, elvégre más lehetőség nincs igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!