Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes tüneteim vannak, holnap után terveztem hogy nőgyógyászhoz megyek. A párom viszont "féltékeny" a nőgyógyászomra, mert férfi, és hogy hozzámér, stb. Mit tegyek és mi lehet a bajom?
Gomba, baktérium, akármi lehet.
Vesznek kenetet, ha megvan az eredmény kapsz/kaptok krémet meg hüvelykúpot.
A párod viszont eléggé óvodás felfogású, ha féltékeny a nőgyógyászra... ezer és egy muffot lát egész nap, nem fogja érdekelni a tiéd sem. Neki az egy testrész, aminek a gyógyítására felesküdött.
Ja meg még az jutott eszembe, hogy eszedbe ne jusson a pasid miatt kihagyni az orvost, főleg az évente kötelező rákszűrést, csak azért, mert a pasid óvodás.
Az egészség a legfontosabb.
Köszi!
Mindenképpen elmegyek, jobb félni, mint megijedni, nem tudhatom hogy szimpla felfázás vagy valami fertőzés, amiből komolyabb baj is lehet.. A párom meg hát.. ilyen na.. :) Évente 1x kibírja, majd megemészti. (nem fogja fel hogy rajta kívül az én muffom mást nem érdekel pláne nem a dokit) :) Idén még úgysem voltam rákszűrésen, szeptemberben szoktam menni, de 2008ban kimaradt, úgyhogy sztem azt is elintéztetem egy kalap alatt. Köszönöm a gyors választ!
Szerintem 5 és fél éves kapcsolatot emiatt nem fogok felrúgni, (pláne az évi 1 alkalmas dokilátogatásommal:))) de azért köszi. :) Most ha így érzi, így érzi, ezzel nem tudok mit csinálni. Inkább örülök, hogy elmondja és meg tudjuk beszélni és nem titkolózik előttem. :)
Egyébként a rózsaszín folyás elmúlt, már fehér. :) Holnap megyek a dokihoz :S
Szia,
Lehet elkaptál valami "baktériumot" a párodról, amit most jobban megéreztél (mindenkinek mindenhol vannak:))
Jobb ha megnézi a doki, lehet kapsz rá vmi kúpot, pár nap házasélet mentes időszak, és minden oks lesz.
Egy apró kérdés: mi lesz vele ha terhes leszel? Akkor mit fog csinálni a dokival, mondjuk mikor "könyékig" eltűnik benned a szülés közben/után, mikor hüvelyi UHt csinál korai terhességnél.
Ezt mindenképpen beszéld meg vele. Picit fura a felfogása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!