Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha egy férfi vallja be őszintén mit érez, semmi gond, ha egy nő teszi, az lotyó? Miért?

Figyelt kérdés
Miért helyes az, ha férfiként elmondja valaki, hogy többet érez a másik iránt, az pedig hiba, hogy a nő teszi ugyanazt. Miért kell egy nőt rögtön k_rvának minősíteni, mert elmondja, hogy szeret téged. Talán azért, mert szenved miatta, miért rossz nő ettől? Lehet egy csendes, kedves lány, csak szenved miattatok, miért kell bántani, utálni és lenézni az ilyen nőt?
2011. nov. 20. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
tessék? ennek semmi értelme
2011. nov. 20. 17:10
 2/7 LordRiwen ***** válasza:
Szerintem neked gondjaid vannak, kedves kérdező.
2011. nov. 20. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugi csajszi! Inkább írd le mi a tényleges gond!
2011. nov. 20. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez baromság, ne keverd a szezont a fazonnal! A mai meghatározásban a szajhák azok, akik fűvel fával lefekszenek. Szerintem teljesen normális ha egy lány szerelmet vall egy fiúnak, ha pedig utána a fiú meghúzza, az nem a szegény naiv szerelmes lány hibája, szimplán kihasználja a fiú. Az okosabb lányok ezért nem vallanak szerelmet akárkinek.
2011. nov. 20. 17:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem, csak sértett. :(

Olyat tettem, amit nem lett volna szabad, bevallottam egy férfinak, hogy mit érzek. A férfi barátaim szerint ezért semmibe fog venni, mert könnyűvérűnek minősít majd.

Miért??? Alapvetően nem vagyok az, azért , mert vettem a bátorságot, hogy elmondjam?

2011. nov. 20. 17:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem akárkinek mondtam el, és nem is a "szerelem" szót használva.
2011. nov. 20. 17:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Egy szakítás után sokat vártam arra, hogy egy normális férfi lépjen végre az életembe. Megtörtént, és akkor ennyivel elszúrtam?

Lehet, nem nőies, de elmondtam, mert néha már nehéz volt megállni, hogy ne simítsam meg az arcát, a kezét.

2011. nov. 20. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!