Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond hogyha egy nő túl hamar beszél egy férfinek az érzéseiről? Attól megijedhet a férfi, és nem keresi többet a nőt?
Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 15:01
1/19 anonim válasza:
Nem feltétlenül megijed, egyszerűen nyitott könyvvé válhat számára a nő.
2/19 anonim válasza:
Ha a férfi szeret téged, nem fog megijedni, örülni fog neki. Ha viszont még nem biztos magában, akkor inkább hátrálni fog, mert akaratán kívül nagyobb felelősséget teszel a vállára.
3/19 A kérdező kommentje:
Tehát már nem annyira izgalmas, érdekes a férfi számára.
Mit lehet ilyenkor tenni, h újra minden a régi legyen?
2010. szept. 5. 15:07
4/19 A kérdező kommentje:
15:06
Szerintem itt most a második variációd áll fent.
Mit tegyek hogy újra érdekesnek találjon?
2010. szept. 5. 15:08
5/19 anonim válasza:
egy férfi bármitől megijedhet, sőt legtöbbször meg is ijed
nincs mit tenni, mindenkinél más a nyerő stratégia
ki kell találnotok
6/19 anonim válasza:
Én is éppen ebben a helyzetben vagyok. Azt csinálom pl. hogy ha találkozni szeretne velem, időnként nem "ugrok" egyből, hanem elmegyek a barátaimmal valahova. Az esetek 70%-ában megvárom hogy ő kezdeményezzen találkozót, vagy pl. egy ölelést, csókot, stb. Próbálj meg kissé hűvösen viselkedni. Nehéz, de azóta nem érzi nyeregben magát, és úgy veszem észre, hogy ő is kezd erősebb érzelmeket táplálni irántam.
7/19 anonim válasza:
hát a magam nevébe beszélek én nem félnék sőtt örulnék hogy tudom h mit érez a másik fél :D 21/f
8/19 A kérdező kommentje:
azt mondta h nagyon tetszik neki h ennyire fontosnak tartom, annak ellenére h még egy csók sem történt, egymáshoz sem értünk, mert őt így még senki sem kedvelte meg ilyen rövid idő alatt.
én nagyon megszerettem, meg akarom őt szerezni :)
2010. szept. 5. 15:14
9/19 A kérdező kommentje:
2 éve ismerem, azóta ő a kiszemeltem. kb 2 hete kezdtünk el komolyabban ismerkedni. ő kell nekem azt hiszem, ilyet még nem éreztem soha mint most :)
2010. szept. 5. 15:15
10/19 anonim válasza:
hát én is ff vagyok de nem megjedni szoktam hanem felidegesít a sok baromsag amit a nők a halálosan nagy problémáiknak gondolnak,és közben meg ritka nagy idétlen szarság amikkel traktálnak minket. inkább ne is mondjatok semmit. csak ha tényleg nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!