Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond hogyha egy nő túl hamar beszél egy férfinek az érzéseiről? Attól megijedhet a férfi, és nem keresi többet a nőt?
Mióta elmondtam nem keres... egyre jobban aggódom :(
mit lehet ilyenkor tenni? ha hívom csak még jobban azt érzi h a nyakára mászok, de ha nem hívom, lehet ő sem fog. :(
Ez igazi türelemjáték...
Számomra ő nagyon különleges, talán ennyire még senki nem fogott meg. Kell nekem, nem akarom elhalasztani ezt a lehetőséget.
nekem meg a Claudia Schiffer kell
én meg nem kellek neki, az a baj, hogy ez a játék kettőn áll
Előfordulhat, hogy nem hiszi el: úgy gondolja, hogy ez még túl korán van, még nem érezheted ezt.
Meg persze meg is ijedhet bármitől.
Adj egy kis időt neki, és csak akkor keresd, ha már régóta nem adott jelet - de akkor is óvatosan, ne rohand le.
A férfiak túlnyomó többsége - de nem mind - tudja azt, hogy a nők túlnyomó többsége - de nem mind - csakis a férjhez menés és az első gyerek születéséig képes "szeretni" a férfit.
Ebből adódik a visszahúzódásuk is. Én pl még sohasem láttam boldog házas férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!