Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gond, hogy a férfi kezdeményez?
nálam csak úgy van esélye bárkinek is, ha kezdeményez, én sosem megyek oda senkihez... de az még nem jelenti azt, h biztosan bejön az illető, ha valami gázos dumával jön vagy szerencsétlenkedik,vagy épp ellenkezőleg, nagyképű és bunkó, akkor persze, hogy nem örülök neki
a határozott, intelligens, férfias férfiaknak örülök
hát mégszép...nehogy már a nő kezdjen udvarolni :))
nálam mindenkinél szabad a pálya,el döntöttem hogy mindenki aki oda jön hozzám,szóba állok,kivéve ha nem egy iszákos állat vagy valami,mindenkivel szóba kell állni,mindenki ugyananyi esélyel indul gyakorlatilag,én nem küldök el senkit,kedves probálok lenni :) persze ez nem azt jelent hogy mindegyiktől akarok valamit.
Nem gond! Sőt, a FÉRFInak kell kezdeményezni.
Ahogy az előttem válaszolók is írták.
Általában a fiúnak kell megtennie az első lépést,bár ez manapság már nem "divat".
Ennek ellenére a legtöbb rendes lány azt szereti,ha a fiú kezdeményez.
Annak, hogy nem örülnek neked a lányok, több oka is lehet. Lehet,hogy nem tetszel nekik, vagy a stílusoddal van gond,vagy esetleg ők a bunkók(mert ilyen is van)
Ki lehet ezt tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!