Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gond, hogy a férfi kezdeményez?
Ha egy lány azt érzi, hogy ennek a pasinak mindegy ki, csak nő kell, és nem őrá személyesen, és mint emberre kíváncsi, akkor nem fog tetszeni neki a srác közeledése.
Ismerd meg kicsit a csajokat, és ha még akkor is tetszik, és ő is úgy tűnik szimpatikusnak tart, akkor nyugodtan kezdeményezz, nem fogsz úgy felsülni.
Ettől függetlenül állhatsz úgy egy csajhoz, hogy neked kezdetektől romantikusan tetszik és nem barátilag, de nem jó ezt mindjárt zázúdítani, mert elijesztheted. Mint mondtam, ismerd meg, és hagyd, hogy ő is megismerhessen.
Az én párom erre például nagyon ügyelt. Mielőtt összejöttünk volna, még ha kihívó ruhában voltam is, véletlen se nézegette a mellem vagy a fenekem, nehogy észrevegyem én vagy más, és elijesszen. Mondjuk nem tudta, hogy nekem is első perctől kezdve tetszett, de jobb is volt úgy, hogy azután hívott randira, hogy kicsit megismertük egymást, mert az elején még nem éreztem volna magam úgy biztonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!