Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy 20 éves, szűz fiúhaver...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy 20 éves, szűz fiúhaverom. Én 21 és fél éves lány v agyok. Már nem szűz. Gáz ha megtetszett a haverom mint férfi? A gond az, hogy nagyon félénk. Hogyan nyissak felé?

Figyelt kérdés
2008. jún. 18. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
ha haver, akkor tudhatod, hogy kb milyen lányok jönnek be neki.ha te beletartozol ebbe a típusba, akkor szerintem nyíltan megmondhatod neki, hogy megtetszett.(bár valószínűleg köpni-nyelni nem tud majd.) a legjobb mégis az lenne, ha kettesben lennétek, aztán hagynátok megtörténni a dolgokat.
2008. jún. 18. 12:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, de nagyon nem is beszél a lányokról.SZerintem spontán fél tőlünk.De tuti nem buzi:)
2008. jún. 18. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, h neki is bejössz-csináljatok vmi közös programot, csak ti ketten,ott lesz lehetőséged. Csak leesik neki,h kölcsönös a vonzalom:)
2008. jún. 18. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
én is ilyen voltam és valamilyen szinten még vagyok is, tekintve hogy nem vagyok az a kimondott csajozós típus. :) -ha bejösz neki, akkor legyél egy kicsit rámenősebb és nyert ügyed lesz.
2008. jún. 18. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz nála úgy hogy vegye az adást például az előttem szólókhoz kapcsolódva menjetek el kettesben v.hova próbálkozz közeledni hozzá öleld át egyszer-kétszer ülj az ölébe ha a helyzet úgy hozza, ha nem kapcsol akkor mond +neki hogy mit érzel, hát ha ő is hasonlóan érezz csak nem meri mondani neked.
2008. jún. 18. 13:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. jún. 18. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha régóta ismered, gyakran találkoztok biztos látod hogy ha nem közömbös irántad. Tudod nagyjából mit szeret-csináljatok vmit közösen, adj te vmi tippet, de lehet,h elég ha rávezeted, lehet h felbátorodik magától!Aztán ott rányomulhatsz,adtak itt pár ötletet,szerintem a srácnak is tetszene;)
2008. jún. 18. 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Magamból kiindulva, nekem elég meggyőző lenne, ha átölelnél és puszilgatni kezdenél, vagy megmutatnád magad bugyiban, melltartóban mikor kettesben vagyunk a szobában például és levetkőznél előttem. Erre tuti beindulnék, aki meg nem az vagy b.zi vagy nálam is félénkebb. :)

Szintén szűz fiú és 20-on túl.

2011. okt. 6. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!