Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok, ha az új barátnőtök megkérne titeket, hogy ne nagyon meséljetek a volt barátnőitekről/kiszemeltjeitekről?
Ez akkor fair, ha ő se mesél az exeiről és főleg nem "bezzeg a Vazul az milyen jó volt" stílusban.
De amúgy zavaró igen. Nyílván ne fő téma legyen, de azért szerpet játszanak az ember életében a korábbi kapcsolatai. Főleg ha hosszabbak is voltak.
En nem szoktam az exeimet megemlíteni szinte soha, mindig a sztorit ugy mondom el, hogy egy barátommal történt. Az egyik baratnom ezert nagyon megharagudott, hogy mi a francert emlegetem folyton az exeket... Talan azert mert tobb evet voltunk együtt, s a szabadidőnket egyutt töltöttük el. Meséljek arról, hogy a haverokkkal, ittunk meg kartyaztunk??
Engem sose érdekelt, hogy az éppen aktuális baratnom az exerol mesélt, nyilván azert van most velem mert vele nem működött, velem meg most igen.
S igen kérdező, en pontosan ezt érezem, hogy "úgymond" hazudni kell, hogy nem lehetek teljesen őszinte a kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!