Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy vadállat lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy vadállat lett hogy szabadulhatnék meg tőle? ,

Figyelt kérdés
sziasztok!2éve van egy barátom(22L) akit nagyon szeretek. de 3 hónapja megváltozott nagyon egyre agresszívebb és betegesen féltékeny lett.(28F)már 2szer meg is ütött.a discoba multkor megvert egy pasit mert nem tetszett neki ahogy rám nézett.teljesen megbolondult.állandóan beképzeli magának hogy megcsalom..kezdek tőle nagyon félni.próbáltam szakítani vele.nem bírom már elviselni ha hozzámér.alig várom hogy vége legyen mikor szexelünk.nem bírom már sokáig félek tőle...hogy szabadulhatnék meg tőle??
2010. ápr. 27. 22:33
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
sziasztok!! ma szakítani akartam vele ,megint kaptam egy pofont.aztán meg elkezdett sírni.szó szerint futottam hazafelé. percenként csörög a telefonom meg azt mondta hogy ezt még meg fogom bánni.azzal fenyeget hogyha egyszer is meglát másik pasival agyonver mindkettőnket. nagyon eldurrant az agya.
2010. ápr. 28. 19:13
 22/24 anonim ***** válasza:
51%

"1. Engem még életemben nem ütött meg senki, mert az olyan agyhalott, agresszív f*szokat mint te,még bottal sem piszkálnám meg, nemhogy együtt legyek velük.

2. Bármi legyen is, egy férfi (pontosabban egy IGAZI férfi) SOHA nem engedheti meg magának, hogy megüt egy nőt! Fogod? Mi az, hogy kiprovokálja? Ilyen a normális embereknél nem játszik. Úgyhogy inkább kicsit nézz magadba (bár kétlem, hogy ezzel az intelligenciaszinttel, mint amivel te rendelkezel sikerülni fog)."

Nem tetszik az egyenjogúság? Akkor irány vissza a konyhába és légy nő. Ja, hogy csak a pozitív részét akarod a dolognak? Sajnos ez nem így megy. Mellesleg sohasem ütöttem meg nőt, de ehhez semmi közöd, ahogy az intelligencia szintemhez sem. Nevetséges, hogy mit képzeltek magatokról, tisztelni kéne azt aki eltart, vagy majd eltart és akit lenyúlhatsz a váláskor.

2010. ápr. 28. 20:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Csak feljelentheted valahol a fenyegetőzéséért.
2010. ápr. 28. 20:50
 24/24 anonim ***** válasza:
48%

"Nem tetszik az egyenjogúság? Akkor irány vissza a konyhába és légy nő. Ja, hogy csak a pozitív részét akarod a dolognak? Sajnos ez nem így megy. Mellesleg sohasem ütöttem meg nőt, de ehhez semmi közöd, ahogy az intelligencia szintemhez sem. Nevetséges, hogy mit képzeltek magatokról, tisztelni kéne azt aki eltart, vagy majd eltart és akit lenyúlhatsz a váláskor."

Milyen egyenjogúság?! Mi köze van ennek itt most bármihez is? Talán a nők szokták verni a férfiakat? Mert akkor beszélhetnénk itt ilyesmiről, ha az lenne az elfogadott, hogy a nők püfölik a férfiakat és "szegény" férfiaknak meg nem szabadna visszaütni. Inkább nézz utána, mit is takar az a fogalom, hogy "egyenjogúság" mert gőzöd nincs róla. Nem mellesleg meg egy nő fizikailag gyengébb, mint egy férfi, ez az apróság nem tűnt fel?

És milyen pozitív részére gondolsz? Arra, hogy havonta dől belőlem a vér, egy héten keresztül,közben majd meghalok a hasgörcseimtől? Hogy majd idővel kitolhatok egy kb. 3 centis lyukon keresztül egy 4 kilós csecsemőt? Hogy előtte hetekig hányok, hangulatingadozásaim vannak és meghízok mint egy disznó? Hogy ha netán megpályáznék valahol egy vezető pozíciót elutasítanának, mert "csak" nő vagyok? Esetleg szülés után nem kapok majd munkát, mert kisgyerekem van? Vagy mert retteghetek, hogy egyszer egy olyan barom, mint te, jól megver és megerőszakol az utcán mert sokkal erősebb nálam és nem tudom megvédeni magam? Ezek azok a kib*szott nagy előnyök? Tiszteljem aki eltart? Engem még a szüleimen kívül soha nem tartott el senki és nem is vágyom rá, hogy otthon üljek és csak lógassam a lábam. De őket tisztelem ezért. LOL

És akkor neked mondjuk nem kéne tisztelni azt, aki majd gyereket szül neked? Te hülye f*sz. Gondolkodj már kicsit!

2010. ápr. 29. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!