Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy vadállat lett hogy szabadulhatnék meg tőle? ,
Figyelt kérdés
sziasztok!2éve van egy barátom(22L) akit nagyon szeretek. de 3 hónapja megváltozott nagyon egyre agresszívebb és betegesen féltékeny lett.(28F)már 2szer meg is ütött.a discoba multkor megvert egy pasit mert nem tetszett neki ahogy rám nézett.teljesen megbolondult.állandóan beképzeli magának hogy megcsalom..kezdek tőle nagyon félni.próbáltam szakítani vele.nem bírom már elviselni ha hozzámér.alig várom hogy vége legyen mikor szexelünk.nem bírom már sokáig félek tőle...hogy szabadulhatnék meg tőle??2010. ápr. 27. 22:33
1/24 anonim válasza:
Egyszerűen mond meg neki, hogy mit gondolsz és, hogy ezt nem folytatod te már...
2/24 A kérdező kommentje:
próbáltam, de pofon meg üvöltözés lett a vége.
2010. ápr. 27. 22:39
3/24 anonim válasza:
akkor jelentsd fel!!vagy külömben egy ideig zaklatni és verni ..
állj ki magadért!! ne ütögessen egy idegbeteg én tuti ne m hagynám...
jelentsd fel..!!
4/24 anonim válasza:
Vagy szólj szüleidnek, barátaidnak hátha segítenek :)
5/24 A kérdező kommentje:
bátyám az tudja nem is egyszer ugrott már neki. akkor is félek tőle. múlt hétvégén részeg volt és agresszívebb mint szokott, le kellett feküdnöm vele mert nagyon erőszakos volt. másnap meg mindig bocsánatotkér, de aztán megy minden előlről.
2010. ápr. 27. 22:59
6/24 anonim válasza:
rendőrség azonnal!!! ez durva már ...
7/24 anonim válasza:
ha valaki ilyen hirtelen betegegesen féltékeny lesz, miközben nem adsz rá okot..ott valami más lehet..
pl az , hogy ő megcsalt téged egy másik lánnyal,és a saját sarát rajtad akarja leverni...undorító egy alak lehet..
valami testőr kéne neked, amig le nem kopik rólad..
ha szóban nem megy a szakitás mert pofoz, akkor ird meg neki egy smsben, és fenygetőzz rendőrséggel..
mást nem nagyon tehetsz...vagy szabadits rá egy szexi démont
8/24 anonim válasza:
Nem kéne hagynod, hogy körülugráljanak a pasik és flörtölni velük, pláne utána a szemébe hazudva, letagadni. Nem?
9/24 A kérdező kommentje:
nem szoktam másokkal flörtölni..szeretem őt nem csaltam volna meg soha.
2010. ápr. 27. 23:34
10/24 anonim válasza:
nem lehet h szteroidokat szed? attol lesz állat az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!