Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom egyszerűen mit tehetnék! Már olyan lelkiismeret furdalásom is van! Hogyan szabadulhatnék? Bővebben lent!
Első:
"de búfelejtőnek összejöttem egy sráccal, 3 hónapja. Viszont mára megszerettem, de nagyon"
Bocsi, de hülye vagy. Tudod kinek kéne lelkiism. furdalásának lenni? A volt pasinak! Mit foglalkozol vele? Miattad veszett el a kapcsolat? NEM. Megtettél mindent? IGEN. Akar valaki ilyennel eggyüttlenni? NEM!
Egyszerüen gondold át a dolgokat, én rá fogsz jönni, h te majdnem helyesen jártál el végig. Ott hibáztál hogy egy ilyennel képes voltál összejönni. Önmagába, egy bulis sráctól hogy vártál volna el komolyat? És képes vagy füvessel járni? És még lelkiismeretfurdalásod is van... gratula..
Én mérlegelném, hogy mik azok az értékek, amik fontosak számomra és azokat melyik kapcsolatban kapom meg.
Igen, a szerelem az egy nagyon fontos dolog. A kérdés az, hogy arról a "rózsaszínfelhős" szerelemről beszélsz-e, amikor kicsit többnek és szebbnek látjuk a másikat mint amilyen valójában, vagy arról a szerelemről, amikor a másik hibáit elfogadod és azzal együtt szereted a társadat, aki melletted van. Együtt tudsz vele nevetni, megmelengeti a szívedet és - ami nagyon fontos- fel tudsz rá nézni, tiszteled valamiért, ami számodra is fontos.
21:07-es vagyok
Még annyit füznék hozzá hogy én is egy party arcú nyestvadász voltam addig amig meg nem ismertem a barátnömet aki lassan a menyasszonyom lesz és a lényeg lényege
SOHA NEM KELLETT AZÓTA ÉRTEM JÖNNIE mert úgy bebsztam hogy nem bírtam felállni. Komoly ember ilyet már nem csinál főleg ha szereti a másikat "tisztelet". Nálunk ez már akkor tabu lett amikor egy hónapja jártunk és azóta is tartom magam ehhez. Ugyhogy ha az j barát nem is de a régi tutira felejtős....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!