Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet lelkiismeret furdalásom emiatt?
Figyelt kérdés
szóval lelkiismeret furdalásom van amiért szakítottam a barátommal. nem volt zökkenőmentes a kapcsolatunk, de azért jó ember volt. nyáron nem igazán voltunk együtt, mert munka miatt messzire utazott. sokszor írta nekem ez idő alatt is hogy majd milyen jó lesz ha hazajön, csinálunk közösen dolgokat, ami akkor jól is esett, jó ötletnek tűnt, de rájöttem hogy mégsem mikor hazajött és szakítottam vele. hozott sok mindent nekem és elfogadtam, majd másnap szakítottam. mit csináljak most a cuccokkal? olyan szarul jött ki az egész.2011. szept. 13. 14:46
1/5 anonim válasza:
Igen, lehet emiatt lelkiismeretfurdalásod. Nagyon helyes, ha van! Nem volt túl szép dolog... nem tudtad volna megbeszélni vele ahelyett, hogy eldobod??
2/5 anonim válasza:
Ha van értékes dolog az ajándékok közt azt illene visszadni.
3/5 A kérdező kommentje:
apróságok, de igazából szarul jött ki, nem akartam lehúzni ajándékokkal és szakítani. mi már szétmentünk párszor, de most azt hittem jobb lesz minden, de nem lett. inkább az bánt hogy lehet beleélte magát kicsit h. mik lesznek ha itthon lesz megint...
2011. szept. 13. 14:54
4/5 napietus válasza:
ne legyen lelkiismeretfurdalásod, még mindig jobb így, mintha hitegetted volna, miközben már tudod, hogy vége.
5/5 anonim válasza:
Ne azért legyen.. azért, hogy nem bírt leülni vele, és megbeszélni. Az őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban. Én mindent megbeszélek a barátnőmmel, hisz csak így működik. Van valami problémája velem, amit én magamtól nem vettem észre? Semmi baj! Elmondja, és ha olyan, változtatok rajta. Nem besértődöm, változtatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!