Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan nem lehetne lelkiismere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nem lehetne lelkiismeret furdalásom?

Figyelt kérdés
Egy buliban csókolóztam egy sráccal, pontosabban ő csókolt meg. Utólag megtudtam, hogy barátnője van. Azóta kétszer futottam össze vele és egyszer se köszönt, pedig láttam, hogy távolról nézett és észre vett. Úgyhogy csak elmentem mellette simán...Nem fogok egy pasinak előre köszönni. A problémám az, hogy én érzem magam rosszul emiatt és feszült az egész helyzet.
2011. szept. 20. 12:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Ebből abszolut nem kell ügyet csinálni. Tégy úgy mint ő és csá.
2011. szept. 20. 12:44
 2/2 anonim ***** válasza:

csak csók volt nem sex am ez az ő sara és ezt te nem tudtad szval szard le!

19f

2011. szept. 20. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!