Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Lelkiismeret-furdalásom van. Mit tegyek?
ha kiderül vhogy és nem mondtad el akkor lesz ám balhé.. és ha elmondod a lelkednek is könnyebb lesz.
amikor mondod spammold a baromságokat, hogy mennyire félted meg szereted és ezért tetted azt, amit..
de ettől függetlenül nem kellett volna.. hol a bizalom?
tudom jól, hogy nem kellett volna. de annyira elhanyagolt, hogy nem tudtam már mire vélni. azt hittem, van másvalaki az életében. és ha rákérdeztem, akkor azt mondta, hogy nincs senkije, nincs semmi probléma. tény, hogy kicsit megingott a bizalmam emiatt.
viszont szeretném, ha tudná, hogy fontos számomra, és hogy többet nem lesz ilyen.
mellesleg, nemrég kiderült, hogy hazudott nekem valamiben. lebukott szimplán, és láttam rajta, hogy nagyon megbánta, hisz szorosan átölelt, és sírt is. ezért gondoltam arra, hogy el kéne mondanom neki.
van neki is egy rossz pontja, nekem is egy rossz pontom, így mindketten tiszta lappal indulhatnánk a jövőben.
ja és a lebukással kapcsolatban... megbeszéltük, hogy ezentúl teljesen őszinték leszünk egymással.
én nem tudtam rá haragudni, mert nagyon szeretem.
sokan megbíznak a párjukban, mégis átvágják őket, megcsalják, és ki se derül. Ha elhanyagolja a párja, akkor még szép hogy kételkedik. Inkább derüljön ki ha megcsalt. Lehet annyi értelem egy pasiban ha nem szereti a párját akkor szakít vele és nem megcsalja. Amúgy meg mi a garancia rá, hogy a pasija nem csinálja ugyanazt.
Én nem dobnám a pasim ha kideürlne, hogy nézte a cuccaimat, mert nincs titkolni valóm, és inkább ne bízzon bennem, vagy legyen féltékeny, mert akkor legalább tudom hogy szeret, minthogy megcsaljon és hanyagoljon.
sokan megbíznak a párjukban, mégis átvágják őket, megcsalják, és ki se derül. Ha elhanyagolja a párja, akkor még szép hogy kételkedik. Inkább derüljön ki ha megcsalt. Lehet annyi értelem egy pasiban ha nem szereti a párját akkor szakít vele és nem megcsalja. Amúgy meg mi a garancia rá, hogy a pasija nem csinálja ugyanazt.
Én nem dobnám a pasim ha kiderülne, hogy nézte a cuccaimat, mert nincs titkolni valóm, és inkább ne bízzon bennem, vagy legyen féltékeny, mert akkor legalább tudom hogy szeret, minthogy megcsaljon és hanyagoljon.
bocsi kétszer küldtem el
szeretem a párom és féltékeny meg kíváncsi azért nem dobom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!