Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szabadulhatnék meg végre az exétől? :S
Minden héten ír a páromnak legalább egy sms-t, vagy szimplán ráír msn-en és azután faggatózik (de persze csak finoman), hogy együtt vagyunk-e még, meg mindenféle bugyuta álindokkal keresi, hogy ezt vagy azt szeretné visszakérni, én meg mindig mondom a páromnak, hogy küldje el neki minél előbb, hogy végre megnyugodjon a kedves ex, de akkor meg talál valami mást, ami miatt keresheti. :S
Anno nagyon csúnyán váltak el, a csaj mindennek elhorda őt, azt mondta, sose akarja látni többé, csak amikor a háta közepét, és így tovább... akkor szépen le is tiltotta a páromat mindenhonnan, hogy még csak véletlenül se kerülhessenek kapcsolatba, de azt mindketten tudtuk, amikor mi összejöttünk, hogy az excsaj nincs még túl a páromon. Viszont legalább nem kereste (legalább is nem ennyit, mert akkor is zaklatta dolgokkal, hogy ilyen-olyan cucca még a páromnál maradt és kérné vissza, de kb havonta egyszer írt), most meg minden héten keresi.
A párom túl jó szívű és egyszerűen nem tudja (vagy nem akarja) lekoptatni, állandóan azt mondogatja, hogy "nem szeretné megbántai" a lányt, és hogy ezért válaszolgat neki mindig, meg hogy "ha nem foglalkoznék vele, akkor nem is idegesíteném rajta magamat", de én meg egyszerűen nem tudok nem foglalkozni vele, amikor állandóan jönnek a burkolt kis célzások a csaj részéről. A párom meg vagy túl vak, és nem veszi észre, vagy csak nem akar róla tudomást venni. Engem viszont nagyon zavar!
TÖBBRÖSZ elmondtam már ezt a páromnak (hogy zavar, és nem szeretem, ha csak úgy spanolásból beszélgetnek, mert ha valamijét visszakéri a csaj, az rendben van, és akkor a párom küldje is el neki minél előbb, de azon kívül nem kellene itt haverkodni...), és SOKSZOR beszéltünk már róla, hogy nekem ez gondot okoz, de a barátom sose változtat. Mindig elmondja, hogy buta vagyok, hogy ilyeneken aggódom, engem szeret, velem jár, velem van, és nem a másik csajjal, és hogy nyugodjak meg, ne agyaljak feleslegesen, meg ne foglalkozzak vele. De engem akkor is nagyon zavar.
Mit tehetek ebben a helyzetben? Lekoptatni nem az én dolgom lenne szerintem, hanem a párom dolga, de ő láthatóan semmit se tesz ennek érdekében, pedig már sokszor mondtam neki, hogy nekem ez nem esik jól.
Hogyan vehetem rá a páromat, hogy végre lerázza magáról a kedves exét? :S
Tippek?
Vagy írjak a csajnak én, hogy most már kopjon le?
Mindig talál valami új alibit, amiből írhat a páromnak... most már nincs is a barátomnál semmije, de még így is talál rá okot. Sőt, az utolsó 2 alkalommal, amikor írt neki, már ok se kellett neki. :S Csak úgy brahiból ráírt, és elkezdett kacérkodni meg flörtölni vele msn-en, úgy, hogy ráaádásul én közben ott ültem a párom mellett.
Tényleg nem tudom már, hogy mit csináljak. :S
Szerintetek?
21/L & 22/F (a csajszi is 21/L)
Kicsit ismerős a probléma!
Mond meg a párodnak, hogy jogos a féltékenységed és kicsit már belefáradtál, hogy nem tartja tiszteletben az érzéseid!
Érdemes taktikázni ilyen helyzetben (ha már nem ad a véleményedre), és megmondani, hogy szóltál érte sokszor de nem tiszteli a véleményed és te nem fogod megvárni amíg eléri a célját az exe!
Az sem tisztességes ha csak azért csinálja a párod mert simogatja az egóját! Egyenlőre ennyi a véleményem.
33F
Szomorú képpel mond el a barátodnak, amit érzel.
Hogy ez a nő kikezdte a kapcsolatotok, és ez szépen rá is fog menni a kettőtök viszonyára.
Mond el, hogy nem szereted és nem TŰRÖD a játszmákat. Ők pedig azt csinálják. A lány biztatva van, mert a párod nem küldi el meleg éghajlata és szóba áll vele.
Szóval te egy egyenes férfit akarsz magadnak, és hogyha Ő nem ilyen ember ,akkor ne is húzzátok egymás idejét. (és akár mennyire szereted EZT el kell mondanod neki!)
Az meg a másik, hogy szerintem gonosz a barátod mert reménykedésre ad okot a másik lánynak és úgy, hogy ezzel a te szívedet fájdítja. Szóval tessék a rózsaszín ködöt eloszlatni, és kiállni magadért.
22/L
8:17 22L
Jó a szó tesó :)))
Egyetértek
nagyon nagy rib...anc a párod exe
én a helyedbe ki kaparnám a szemit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!