Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szabadulhatnék meg a szenvedéstől?
A fájdalom elkerülhetetlen, a szenvedés választás dolga. ;)
Egyébként szerintem felejtsd el a csajt, nem jelenthetsz neki sokat ezek alapján... bár nem tudom, mennyit tud az érzéseidről, mit mondtál el vagy ilyesmi... de ha szeretne és akarna tőled vmit, akkor nem a másik 3 pasival flörtölne...
Hogy hogyan? Elég sok dolog fejben dől el... ha valami nagyon fáj, az előbb-utóbb úgyis el fogod felejteni és tovább fogsz lépni. Próbáld eltűntetni azokat amikről eszedbe jut és foglald le magad, hogy ne gondolj rá... és menni fog úgy. :)
Látom,írják páran,hogy felejtsd el...
Aki volt már valaha igazán szerelmes,az tudja,hogy ez nem úgy megy,hogy "én most eldöntöttem,hogy elfelejtem,aztán minden happy"...:(
Vagy lehet,hogy ez csak nálam van így...
Persze,az lenne a megoldás,ha elfelejtenéd,de sajnos az nem olyan egyszerű...
Próbálj más lány(ok)ra fókuszálni,talán úgy könnyebb lesz.
Voltunk már szerelmesek, és tudjuk mennyire nehéz "elfelejteni", de ugyanakkor a szerelem csak akkor jó, ha nem egyoldalúak az érzelmek.
Ha a lány nyíltan nem viszonozza az érzéseidet, és még rád is lép azzal, hogy másokkal flörtöl, akkor sajnos csak a felejtés marad, és keress magadnak "rendes lányt", aki képes arra, hogy viszont szeret.
A szerelmi bánat általában elég pocsék dolog, de a lényeg, hogy ne csinálj semmi hülyeséget. (Higgy benne, hogy valahol él egy lány, aki éppen Terád vár.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!