Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy vadállat lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy vadállat lett hogy szabadulhatnék meg tőle? ,

Figyelt kérdés
sziasztok!2éve van egy barátom(22L) akit nagyon szeretek. de 3 hónapja megváltozott nagyon egyre agresszívebb és betegesen féltékeny lett.(28F)már 2szer meg is ütött.a discoba multkor megvert egy pasit mert nem tetszett neki ahogy rám nézett.teljesen megbolondult.állandóan beképzeli magának hogy megcsalom..kezdek tőle nagyon félni.próbáltam szakítani vele.nem bírom már elviselni ha hozzámér.alig várom hogy vége legyen mikor szexelünk.nem bírom már sokáig félek tőle...hogy szabadulhatnék meg tőle??
2010. ápr. 27. 22:33
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
sokat jár kondiba..és elég kigyúrt
2010. ápr. 27. 23:37
 12/24 anonim ***** válasza:
Pakolj össze feltűnés nélkül, jelentsd ki, hogy vége, és fuss.
2010. ápr. 27. 23:38
 13/24 A kérdező kommentje:
szerencsére nem lakunk együtt. de holnap összeszedem a bátorságomat a szakításhoz.
2010. ápr. 27. 23:42
 14/24 anonim ***** válasza:
Esetleg e-mailben vagy msn-en, ott nem tud verekedni.
2010. ápr. 27. 23:59
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért vártál eddig? Én már az első pofon után kidobtam volna. Szakíts vele telefonon/smsben/msnen stb., mindegy, csak ne személyesen. Aztán ha utána zaklat, már feljelentheted. Amúgy nekem is az volt az első gondolatom, hogy szteroidozik, mert ha 2 évig nem volt semmi gond vele és most hirtelen megváltozott, akkor sanszos.

23:27, te meg biztos ugyanilyen f*sz vagy, aki elfogadhatónak tartja, hogy megüt egy nőt. Inkább húzd le magad.

2010. ápr. 28. 00:09
 16/24 anonim ***** válasza:
Szia! Majd írd le, mi történt, mert kíváncsi vagyok rá. Remélem, sikerül kidobnod őt.
2010. ápr. 28. 00:09
 17/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is támogatom azt a véleményt, hogy koxozik. Egyik kedves ismerősöm is azért vált el a férjétől, mert az is koxozott, és mikor hazaért, mindig belékötött, meg veszekedett vele, tiszta ingerült volt mindig. És ezt ő nem bírta tovább, hiába szerette. Esetleg rákérdezhetsz finoman erre, hogy szed-e vmit. De inkább telefonon vagy msnen, nehogy még ezért is kapj egy fülest, mert megmerted kérdezni. Ha ez a baj, akkor mondd meg neki, hogy hagyjon fel vele, mert ha nem vége! Ha pedig mégsem ez lenne a probléma, akkor sztem haladéktalanul szakíts vele! Ez már nem gyerekjáték!

23/Nő

2010. ápr. 28. 10:25
 18/24 anonim ***** válasza:
25%

00:09

Te meg biztos az a fajta vagy, aki kiprovokálja a verést, hogy legyen mire fogni a szakítást, mert amúgy nincs benne elég gerinc tisztázni, hogy nem mehet tovább.

2010. ápr. 28. 11:06
 19/24 anonim ***** válasza:

Ne halogasd szakíts vele! Ne várj egy napot se. És ha lehetséges akkor valami olyan helyen tedd meg, ahol nem csak ketten vagytok, így talán nem fog annyira kiborulni. Bár ezt se tudom neked garantálni.

Sajnos ezt én is átéltem régebben, és hidd el nem volt könnyű, de most visszagondolva addig se kellett volna halogatnom a lépést, ameddig megtettem.

Légy bátor és felejtsd el őt egy életre!

17L

2010. ápr. 28. 15:38
 20/24 anonim ***** válasza:

"Te meg biztos az a fajta vagy, aki kiprovokálja a verést, hogy legyen mire fogni a szakítást, mert amúgy nincs benne elég gerinc tisztázni, hogy nem mehet tovább."

1. Engem még életemben nem ütött meg senki, mert az olyan agyhalott, agresszív f*szokat mint te,még bottal sem piszkálnám meg, nemhogy együtt legyek velük.

2. Bármi legyen is, egy férfi (pontosabban egy IGAZI férfi) SOHA nem engedheti meg magának, hogy megüt egy nőt! Fogod? Mi az, hogy kiprovokálja? Ilyen a normális embereknél nem játszik. Úgyhogy inkább kicsit nézz magadba (bár kétlem, hogy ezzel az intelligenciaszinttel, mint amivel te rendelkezel sikerülni fog).

2010. ápr. 28. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!