Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A "párom" egy vadállat.
másfél éve vagyunk együtt, az utóbbi jó fél év már kész rémálom, szinte már rettegek tőle
együtt lakunk, mert így hozta a sors, soha nem segít semmiben, mindent nekem kell megcsinálnom (még így törött lábbal is) egész nap csak a gép előtt ül és üvölt velem 21 éves létére
nem egyszer fajult már tettlegességig a dolog, sőt... de bocsánatot kérni nem képes, lépten nyomon sérteget én pedig már kivagyok idegileg
néha vannak jó időszakok, de egyre kevesebb
csak tönkretesz, de én szeretem :(
különköltözés pedig nem tudom hogy lenne megoldható, mert sehogy sem találok lakótársat, egyedül nem tudnám fizetni, meg többek közt a berendezések is sajátjaim, mint mosógép és társai
mit tennétek a helyemben? 20/L
Haza nem költözhetsz egy rövid időre, míg rendeződik a helyzeted?
Az ilyen pasi nem érdemel meg téged. Te odaadó vagy, mindent megteszel, ezt nem értékeli, később se lesz jobb.
Nehéz helyzetben vagy, azt sem mondhatom, hogy lépj tovább, még ha ez lenne a legokosabb döntés. 20 évesen még fiatal vagy, sorban állnának érted a fiúk.
Majd megunod egyszer vagy agyonver. Maradj vele.
Komolyan nem értelek, sem Téged sem a többi Nöt!
Miért élvezitek a brutális szintü megaláztatást?
Ilyennek kell lennie minden Férfinak, hogy emberszámba vegyétek?
NEM SZERET! ÉBREDJ MÁR FEL: MEGALÁZ,KIKÉSZÍT,FÁJDALMAT OKOZ NEKED!!!!!!!
Azért írtam nagybetűkkel hátha tényleg felébrednél, ha szereted is ott kell őt hagynod, érted?
Nem tudsz egy ideig barátnődnél lakni? vagy nem mehetnél vissza a szüleidhez? Muszáj ennek véget vetnek, érteD?
Amúgy meg készülj, fel amikor megmondod neki, hogy vége és elakarsz menni, könyörögni fog megígért fűt fát, de mindez csak álca, mert valójában sose fog megváltozni.
Adj esélyt magadnak a boldogságra és hagyd el. Kérlek..
tudom hogy fiatal vagyok még, de sajnos ez már nem az első hülye akibe belebotlottam :( jó lenne már egy olyan srác aki megbecsül...
az a helyzet hogy itt tanulok, és ezért van az albérlet, szívesen hazaköltöznék, csak messze van innen és akkor mi lenne a sulival? a kollégiumok túlzsúfoltak :S
Szia!
Nem vagy könnyü helyzetben de ezt tudod..Fiatal vagy még,nem kellene hagynod hogy már most rettegj valakitöl..
Sztem nem éri meg neked ez az időszak,csak azért mert szereted..Szüleid nem segitenek? Meddig ment el a párod a etttlegességnél? Gondolkodj el mindenképp azon hogy hogy tudnád otthagyni..mert aki szeret az nem bánik igy azzal akit szeret..Különben meg a "párodnak" azon kéne lennie h segitsen..22f
Nem is kell neked segítség, nem azért jöttél ide.
Te ezt élvezed, ez kell neked, nem véletlenül nem lábalsz ki belőle.
Tulajdonképpen minden nőnek ez kell, hogy úgy bánjanak vele, mint egy kutyával, ettől érzik nőnek magukat.
Ha egy fiú gyengéd, hűséges, azt elhajtjátok pár hónap után a francba.
Csak idejöttél eldicsekedni, aztán minden megy ugyanúgy, ahogy eddig.
Ez kell neked, élvezd!
Milyen értelemben túlzsufolt? Neked vagy tényleg sokan vannak?
De szociális alapon egyébként kérhetsz támogatást a sulidtól..
de, rengeteget segítenek szüleim, nagyszüleim, mindig hoznak kaját is, hogy arra se kelljen költenünk
tettlegesség hmm volt már egy szép lila folt a szemem körül, + egy heg éktelenkedik a lábamon, repült a tányér... de hát ideges volt a drága... :S
Szegeden tengődök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!