Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A "párom" egy vadállat.
másfél éve vagyunk együtt, az utóbbi jó fél év már kész rémálom, szinte már rettegek tőle
együtt lakunk, mert így hozta a sors, soha nem segít semmiben, mindent nekem kell megcsinálnom (még így törött lábbal is) egész nap csak a gép előtt ül és üvölt velem 21 éves létére
nem egyszer fajult már tettlegességig a dolog, sőt... de bocsánatot kérni nem képes, lépten nyomon sérteget én pedig már kivagyok idegileg
néha vannak jó időszakok, de egyre kevesebb
csak tönkretesz, de én szeretem :(
különköltözés pedig nem tudom hogy lenne megoldható, mert sehogy sem találok lakótársat, egyedül nem tudnám fizetni, meg többek közt a berendezések is sajátjaim, mint mosógép és társai
mit tennétek a helyemben? 20/L
olyan értelemben túlzsúfoltak hogy alig van kiadó szoba/hely a kollégiumokban
és nem, egyáltalán nem élvezem, mindennél jobban örülnék ha egy normális társra találnék aki végre megbecsül, de nem vagyok milliomos és tényleg nem tudom csak így pikk pakk kirakni
meg igazság szerint elég naiv vagyok, várom hogy minden rendbejöjjön, de erre már nem sok esélyt látok :(
Bár érkeztek durva válaszok, de egyet kell, hogy értsek...
Mármint azzal, hogy hiába látod, hogy ez nem kapcsolat, hanem egy kínkamra, de mégis valahogy élvezed.
Ezen gondolkozz el...meg leírod, hogy szereted...hogy lehet egy ilyen embert szeretni??? Maximum azt lehetne, aki régen volt. De valószínűleg az is csak egy álca volt...
Hát további jó tengődést, ha meg tenni akarsz tenni is fogsz!
Üdv, 22N (akit betegen ápol a párja, nem pedig belerúg 2t-csak, hogy elgondolkodj...)
Én is csak a többiek véleményét tudom osztani: aki nem dobja ki a "párját" az első ütés (pláne ha még monokli is lesz a helyén) után (esetleg feljelentéssel megtoldva), az megérdemli a sorsát...
Ha legközelebb megver, akkor irány az orvos látleletért, majd a rendőrségen tegyél feljelentést.
Pár hónap alatt pedig tuti, hogy találnál lakótársat, addig pedig csak ki tudod húzni egyedül.
Én is ismerek olyan csajt, aki csak hlyékkel jön össze és nem érti miért van ez. Sőt, szerintem olyan mélységig fel se fogja a problémát, mint az ismerős kívülállók, mint pl. én.
De a csaj hlye és nem lát különbséget egy ilyen, vagy egy olyan ember között. kb. kockadobással sorsolva is értelmesebbekkel jöhetne össze.
Neked pedig azt mondom:
Az élet kegyetlen. Ha hlye vagy, még kegyetlenebb.
hát cukrász tanuló vagyok, rendes középiskolai képzés, nappali tagozaton, minden 2. héten gyakorlat cukrászdában, szintén itt Szegeden
most meg mintha semmi nem történt volna, kedves, aranyos, puszilgat és kérdezi miért van rossz kedvem...
én ezt már tényleg nem értem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!