Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esélye, hogy közénk tud állni ez a "kislány"?

Figyelt kérdés

A vőlegényemmel 4 éve vagyunk együtt és másfél éve költöztünk össze.

Nagyon nagy a boldogság a kezdetektől, pontosabban augusztusig az volt!

Augusztusban férjem munkahelyet váltott, nem sokkal később érkezett oda egy lány is, aki 20 éves. Mi a párommal egyidősek vagyunk, 30 évesek, de páromat mindig 25-nek nézik az emberek.

Ezzel a lánnyal nagyon jó lett a kapcsolata, facebookon végigolvastam a beszélgetésüket, vagyis amennyit tudtam, mert rengeteget beszéltek, csak a töredékének a töredékét láttam. A párom folyton bókol neki, a csaj talán annyira nem ment bele, meg többször felhozott engem, hogy biztosan nem örülnék ha ezt látnám. A beszélgetésből kiderült, hogy többször találkoztak egymással. Párom nyár óta egyszer sem ért hozzám, azt sem tudom mikor csókolt meg utoljára. Pár nappal ezelőtt elmentünk egy étterembe, a mellettünk lévő asztalnál ült két csaj, miután párom kiszúrta őket, rögtön odament, engem pedig egyedül hagyott. Utánamentem, kiderült, hogy az egyik csaj az akivel együtt dolgozik. Nekem kellett bemutatkoznom is, mert nem mutatott be. Amikor felkelt a csaj, hogy puszizkodjon velem, teljesen elképedtem. Női szemmel is szinte tökéletes, arcra, testalkatra, ráadásul gyanúsan kedvesen viselkedett velem. Párom mondta, hogy üljünk át hozzájuk, tiszta ideg lettem. Szerencsére csak egy fél óráig maradtak, de párom végig bámulta a csajt, nem is emlékszem, hogy rám bármikor is nézett volna így. A csaj ugyanúgy nézte, már szinte farkasszemeztek egymással. Majd mikor észbekapott párom, mindenfelé elkezdett nézelődni csak a csaj felé nem.

Miután hazaértünk kérdezgettem páromat, hogy mi volt ez az egész, de semmit nem mondott csak terelte a témát. Ha ez nem lett volna elég, éjjel arra keltem fel, hogy párom a csaj nevét mondogatja álmában, talpig leizzadva. Először azt hittem belázasodott, de semmi baja nem volt, soha nem tapasztaltam még ilyet az életem során és nem tudom mire vélni.

Szerintem biztosan csak egy apró fellángolás lehet a párom részéről, hiszen tudom, hogy szeret, de ha a csaj elcsábítja, akkor talán nem lenne elég önuralma, de biztosan maximum egy éjszakára kellene neki!! Szerintetek képes lenne 4 évet eldobni egy kislány miatt? Volt valaki hasonló helyzetben és ha igen, mi lett a vége?

2016. okt. 7. 22:14
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy most még nem látod, de ez volt a legjobb, ami ebben a helyzetben történhetett veled! Egészen biztos vagyok benne, hogy később, amikor majd erre a szakításra gondolsz, semmit sem fogsz már bánni! Ahogy írták korábban is, valahol valaki vár, aki értékelni fog, nem pedig a testvérének tekinteni.
2016. okt. 9. 16:23
 52/52 anonim ***** válasza:
52%
Nekem a pàrom csinàlta ezt !Doptam mert meguntam hogy ha el is mentünk bulizni akkor a fiatal csajokkal kezdett el beszélgetni és engem sem mutatott be !Addig csinàlta ezt velem ameddig utana futottam aztàn mikor eljutottam arra a pontra hogy vége és kimondtam hogy hagyjuk egymàst békén igy semmi értelme rà kb 2-3napra még ő jött hozzàm el és előtte fel hívott hogy bànja az egészet és hogy igazam volt !Azota együtt vagyunk azota is ő teper utànam jobbam foglalkozik velem mint előtte sokkal figyelmesebb!
2016. okt. 12. 21:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!