Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esélye, hogy közénk tud állni ez a "kislány"?

Figyelt kérdés

A vőlegényemmel 4 éve vagyunk együtt és másfél éve költöztünk össze.

Nagyon nagy a boldogság a kezdetektől, pontosabban augusztusig az volt!

Augusztusban férjem munkahelyet váltott, nem sokkal később érkezett oda egy lány is, aki 20 éves. Mi a párommal egyidősek vagyunk, 30 évesek, de páromat mindig 25-nek nézik az emberek.

Ezzel a lánnyal nagyon jó lett a kapcsolata, facebookon végigolvastam a beszélgetésüket, vagyis amennyit tudtam, mert rengeteget beszéltek, csak a töredékének a töredékét láttam. A párom folyton bókol neki, a csaj talán annyira nem ment bele, meg többször felhozott engem, hogy biztosan nem örülnék ha ezt látnám. A beszélgetésből kiderült, hogy többször találkoztak egymással. Párom nyár óta egyszer sem ért hozzám, azt sem tudom mikor csókolt meg utoljára. Pár nappal ezelőtt elmentünk egy étterembe, a mellettünk lévő asztalnál ült két csaj, miután párom kiszúrta őket, rögtön odament, engem pedig egyedül hagyott. Utánamentem, kiderült, hogy az egyik csaj az akivel együtt dolgozik. Nekem kellett bemutatkoznom is, mert nem mutatott be. Amikor felkelt a csaj, hogy puszizkodjon velem, teljesen elképedtem. Női szemmel is szinte tökéletes, arcra, testalkatra, ráadásul gyanúsan kedvesen viselkedett velem. Párom mondta, hogy üljünk át hozzájuk, tiszta ideg lettem. Szerencsére csak egy fél óráig maradtak, de párom végig bámulta a csajt, nem is emlékszem, hogy rám bármikor is nézett volna így. A csaj ugyanúgy nézte, már szinte farkasszemeztek egymással. Majd mikor észbekapott párom, mindenfelé elkezdett nézelődni csak a csaj felé nem.

Miután hazaértünk kérdezgettem páromat, hogy mi volt ez az egész, de semmit nem mondott csak terelte a témát. Ha ez nem lett volna elég, éjjel arra keltem fel, hogy párom a csaj nevét mondogatja álmában, talpig leizzadva. Először azt hittem belázasodott, de semmi baja nem volt, soha nem tapasztaltam még ilyet az életem során és nem tudom mire vélni.

Szerintem biztosan csak egy apró fellángolás lehet a párom részéről, hiszen tudom, hogy szeret, de ha a csaj elcsábítja, akkor talán nem lenne elég önuralma, de biztosan maximum egy éjszakára kellene neki!! Szerintetek képes lenne 4 évet eldobni egy kislány miatt? Volt valaki hasonló helyzetben és ha igen, mi lett a vége?

2016. okt. 7. 22:14
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
43%

Miért kislányozod? Ez olyan lekezelő, mintha azt sugallnád vele, hogy rosszabb nálad csak a kora miatt.

Az én példám azt mutatja, igenis közétek állhat egy ,,kislány". 18 éves gimis voltam, mikor megismertem a jelenlegi férjemet, aki akkor 30 volt. Egymásba szerettünk, elvált miattam, együtt vagyunk lassan 12 éve. Nem voltam hozzá éretlen csitri a korkülönbség ellenére, nagyon jó azóta is a kapcsolatunk.

Ne becsüld le a lányt a kora miatt, mert nem azon múlik, hanem kettejük személyiségén. Ha összeillenek, összetartoznak, akkor tök mindegy, hogy ti jobban illenétek egymáshoz korban. Sajnálom, hogy én sem tudtam jobbat írni ennél... :(

2016. okt. 7. 22:42
 12/52 anonim ***** válasza:
88%

Annyira sajnálom...de ez olyan egyértelmű. :(

Még àlmában is a csaj nevét mondogatja...ez cseppet durva.

2016. okt. 7. 22:49
 13/52 anonim ***** válasza:
76%

Az első.mondatban még vőlegényed van,a másodikban meg már férjed??

Az,aki a titokban beszélget ellenkező neművel és azt nem ezer éve ismeri,annak biza megtetsztett a másik és qrni akar!

2016. okt. 7. 22:58
 14/52 anonim ***** válasza:
94%

Azért nem kapsz sajnos megnyugtató válaszokat, mert sajnos mindenkinek egyértelmű, hogy mi van itt :(

Mondod, hogy egy fellángolás lehet a részéről, korábban nem volt ilyen. Ennek 2 kimenetele lehet:

1. A kapcsolatotok már egyáltalán nem olyan biztos lábakon áll, mint ahogy te eddig hitted és ez csak a kezdet. Ha vele nem is csal meg, ennyivel nem ér véget a dolog, csak idő kérdése és jön egy másik "kislány".

2. Mivel még nem volt ilyen > nem ilyen típus, még akkor sem ha egy rossz párkapcsolatban él, tehát ez köztük több egyszerű vonzódásnál.

Nem is tudom, hogy melyik a rosszabb.

Ne haragudj, de az is magáért és a történet kimeneteléért beszél, hogy mióta nem ért hozzád.

Szörnyű nehéz lehet. De vedd magad komolyan és lépj te előbb! Ne érd be azzal ,hogy megtisztel vele, hogy nem hagy el/nem csal meg, de közben egy másik nő jár a fejében és te csak az maradsz neki, akit nem hagyott el, de már nem olyan a dolog. Saját magadtól veszed el ezzel az időt. Biztos vagyok benne, hogy találsz mást, aki nem más nevét mondogatja magában.

Milyen már az is, hogy bókolgat neki össze-vissza, meg keresi a közelségét még a te jelenlétedben is. Biztos vagy benne, hogy még nem csalt meg vele? Borzasztóan megalázó helyzetben élsz, és ha szemet hunysz efölött, saját magad veszed fel a hülye, átverhető nő szerepét. Értékeld magad ennél többre! Ne pazarold az idődet egy férfire, aki szemmel láthatóan már másfele kacsingat. Hidd el, nem véletlenül mondjuk: ennek a vége az lesz, hogy valaki valakit elhagy. Ha méltósággal akarsz kilépni, akkor ezek után azt már nem várod meg, hogy még beléd is rúgjon, tehát te hagyod el. Ha hagyod magad kihasználni, mi nem tehetünk semmit :(

Sok sikert!

2016. okt. 7. 22:59
 15/52 anonim ***** válasza:
94%

30 evesen 4 evet "eldobni" igazabol nem nagy dolog.

Lehet, hogy szeret, de mar nem szerelmes beled, foleg, hogy honapok ota nem nyult hozzad, legjobb bizonyitek, hogy ennek a kapcsolatnak vege.

A pasi jobb esetben annyira bele van zugva a csajba, hogy mar nem kivan teged, rosszabb esetben pedig megcsal. Amiket leirtal ebbol ez jon le.

Az nem gond, ha a partnernek ellenkezo nemu baratai vannak, de csak akkor ha a masik is tud rola, ha nem tud, akkor ott valami takargatni valo van.

Valamit muszaj lesz lepned, mert ennek nem lesz jo vege.

2016. okt. 7. 23:06
 16/52 A kérdező kommentje:

Maximálisan értem a nézőpontotokat, de én mindent rá alapoztam, és úgy gondolom, hogy ő is kötődik hozzám, figyelmes. Azért hiszem, hogy menthető a kapcsolatunk, mert semmi előjele nem volt ennek, egyik napról a másikra történt, és nagyon hűséges típus. Az előző barátnője megcsalta és nagyon megalázta, megbeszéltük, hogy ha bármi/bárki miatt változnak az érzéseink, azt meg fogjuk beszélni, ezért nem értem, hogy miért nem tudunk most kommunikálni. Talán egy hete történt, hogy részegen esett haza, kapcsolatunk ideje alatt sosem volt részeg amikor jelen voltam. Akkor tudtunk néhány szót váltani, és olyanokat mondott, hogy őt rajtam kívül senki más nem értékeli, ezt azonnal összekötöttem a munkahelyi problémákkal, de most átgondoltam, és talán ez is a csaj miatt volt. Úgy érzem, hogy csordultig van kimondatlan gondolatokkal.

Valóban elírtam, elnézést. Még nem a férjem, ez egyfajta "becenév" ahogy itthon szoktam szólítgatni, ösztönösen jött.

2016. okt. 7. 23:13
 17/52 anonim ***** válasza:
83%
Partnered már le is qrta a csajt. Szerintem össze is járnak, máskülönben veled lefeküdne.
2016. okt. 7. 23:20
 18/52 Szergej55 ***** válasza:
86%
Ugye tudod, hogy az illető pontosan addig fog elmenni, ameddig engeded neki?
2016. okt. 7. 23:21
 19/52 Noblesse Oblige ***** válasza:
81%

Szerintem pont azért van ez a helyzet, mert ő megéli a dolgokat a szívével... de az esze az teljesen más. Tudja, hogy szeret téged, hogy számíthat rád, hogy nem akar megbántani, hogy veled akarja, hogy működjön. Ezért a lányt próbálja a a szőnyeg alá söpörni, de ugye a tudatalatti akkor is működik. Tehát eszével próbálja elnyomni a dolgokat... de látjuk mennyire. Ez nem fog jót tenni nektek.

Szóval szerintem szembesíteni kell mindenkit a helyzettel. Én 7 éve vagyok együtt a párommal, de az élettől azt tanultam, hogy rugalmasnak kell lenni. Tehát ha párom beleszeretne valakibe és vele menne, akkor el engedném. Az élet tele van kihívásokkal és azokkal meg kell tudni küzdeni. Tehát el kell döntenetek, hogy az a lány tényleg a szerelmet jelenti-e az életében. (erre most ne adj a szóra, mert ő is a sötétbe tapogatózik) És ha nem, akkor akarja-e veled tovább a kapcsolatot. Ha nem el kell engedned. Mert igazuk van a többieknek: ez a helyzet téged teljesen porrá aláz!

2016. okt. 7. 23:28
 20/52 anonim ***** válasza:
71%

Azt most inkabb nem.kommentalom hogy folyamatosan kislanyozod a csajt. Attom hogy fiatal egyaltalan nem biztos hogy gyerekes vagy eretlen. Ezt most azert is irom mert a parom es koztem 13 ev van, o 36, en 23 es mukodik a dolog.

Szerintem kettotok kozul te akarod ezt igazan megmenteni, ha o is meg akarna, nem hallgatna, nem terelne a temat. Nagyon rossz volt olvasni a szoveged, erzodik hogy meg az utolso fuszalba is kapaszkodsz, de ugy lehet, mar ertelmetlen.

Ebbol csak ugy lehetne kijonni, ha a parod is benne lenne abban, hogy fokozatosan leepitsetek egyutt, latod, nem lehetetlen ahogy irta az egyik valaszado is. En akar meg is mondanam neki, hogy valtson munkahelyet, nem tesz jot, ha az ember ossze van zarva azzal, akin az agya jar...

2016. okt. 8. 00:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!